Hardboots for snowboard

Kjøp Snowboard hardboots

Leter du etter nye hardboots til snowboardet ditt? Snowboards.eu/dk Da har du kommet til rett sted hos . Snowboardstøvler med stiv flex er for deg som kjører hardt i livet. Går du for maksimal fart? Dype carvesvinger? Da er du en ekte frikjører. Da gir snowboardboots med hard flex definitivt merverdi.

stijve flex snowboardschoen

Hva sier en stiv flex om en snowboardstøvel?

Begrepene flex og stivhet dukker ofte opp når vi snakker om snowboardstøvler. Men hva mener vi egentlig med det? Jo mykere flex, desto lettere er skoen å bøye. Når du vil svinge rundt et hjørne, skal du kunne bøye knærne over tærne. Jo stivere skoen er, desto vanskeligere er dette. Krever du mye støtte fra støvlene dine? Er du ute etter maksimalt kantfeste? Da er en snowboardstøvel med stiv flex det beste valget for deg. Du kan også velge en medium flex eller en softboots snowboard.

Hardboots snowboard online

Snowboards.eu/dk Hvis du er ute etter snowboardstøvler, har du kommet til rett sted på . Burton VANS ThirtyTwo NideckerRome Du kan finne snowboardstøvler fra de beste merkene i vår kolleksjon, som , , , , og .

Vi anbefaler alltid å besøke butikken vår, slik at vi kan måle føttene dine og gi deg riktige råd. Det kan høres rart ut, men å kjøpe et snowboard er enklere enn å kjøpe et par gode snowboardstøvler med myk flex. Den vanligste feilen som gjøres er å kjøpe for store sko. Når du har valgt riktig størrelse, vil du merke at du kjenner at støvlene er for store når du står oppreist. Når du går gjennom knærne vil du merke at tærne er frigjort. Kom innom vår snowboardbutikk for å se hele vår kolleksjon av snowboardstøvler.

For både menn og kvinner . Trenger du mer informasjon? Ta gjerne kontakt med oss eller kom innom i vår snowboardbutikk.

snowboardschoen stijve flex