Det er kun venstre
På lager
Tilgjengelig online
Tilgjengelig i butikk
Tilgjengelig i butikk
Bestilt før kl. 15:00, sendt i dag
Gratis frakt
 • #1 På snowboards
 • Alle favorittmerkene dine under ett tak
 • Bestill før klokka 15:00 = sendt samme dag
 • Gratis frakt ved kjøp over € 99,95
Description

Oppdag Smith 4D Mag

Skibrillene Smith 4D MAG gir deg det bredeste synsfeltet og den skarpeste optikken, slik at du alltid har perfekt oversikt over terrenget og enkelt kan følge linjen din. Legg til vår teknologi for raskt og enkelt linsebytte, så har du de eneste skibrillene du trenger i all slags vær. Takket være ChromaPop™ tar 4D MAG deg med inn i en større, lysere og skarpere verden. Du kommer til å bli overrasket over utsikten over fjellene.

Enkelt utskiftbare objektiver

Med linseskiftesystemet Smith MAG trenger du aldri mer å fikle med linser. Magneter gjør det raskt og enkelt å bytte linser, slik at du kan reagere umiddelbart på skiftende vær- og lysforhold. ChromaPop™-glassene forbedrer kontrasten og fremhever de naturlige fargene. Hver eneste detalj skiller seg ut, slik at du ikke går glipp av en eneste hindring på veien. BirdsEye Vision--teknologien gir klarhet ikke bare i din egen linje, men også i andre skikjørere og snowboardere i periferien. Du har full kontroll i bakken.

Smith 4D MAG er designet for optimal integrering med Smith hjelmer, noe som sikrer maksimal komfort, ventilasjon og kondensfri ytelse. Justeringssystemet QuickFit-gjør det raskt og enkelt å finne den perfekte passformen, slik at brillene sitter komfortabelt i ansiktet. Den ultrabredde, silikonbelagte stroppen sørger for at brillene sitter godt på plass, selv under de mest intense utforkjøringene. Det trelags DriWix-ansiktsskummet transporterer bort fuktighet og forhindrer dugg, slik at du alltid har klar sikt. AirEvac-ventilasjonen-integreres sømløst med Smith hjelmer og forhindrer dugg på linsene, slik at du alltid kan stole på synet ditt.

Denne skibrillen gir ultimat ytelse og komfort, slik at du kan fokusere på spenningen ved utforkjøring og skjønnheten i fjellene. Med Smith 4D MAG er du alltid klar for action, uansett værforhold. Det er den ultimate følgesvennen for eventyrlystne vintersportsentusiaster som streber etter den perfekte utforkjøringen. Så ta med deg skiene eller snowboardet, og la 4D MAG lede deg til uovertruffen ytelse i bakken.

Hva er inkludert

 • Inkluderer to linser: ChromaPop™ Sun Platinum (montert) og en ekstra ChromaPop™ Storm Blue Sensor for dårlige lysforhold.
 • Smith x gogglesoc™ linsebeskytter
 • Hardt etui til skibriller
 • Gogglesoc-veske i mikrofiber med linsedeksel.
Technical specifications
 Smith 4D MAG White Vapor Chromapop Sun Platinum Tekniske spesifikasjoner

Tekniske spesifikasjoner

Smith Optics er et ledende varemerke innen optiske produkter og spesialiserer seg på briller av høy kvalitet. De kombinerer avansert teknologi og stilig design for å gi idrettsutøvere og friluftsentusiaster den best mulige synsopplevelsen.

Objektiv ChromaPop Sun Platinum MIrror-linse

Den grå bunnfargen er designet for solfylte dager og øker dybdeoppfattelsen og gjør det mulig å se klart ved å redusere gjenskinn. VLT: 13 %.

Bonusobjektiv ChromaPop Storm Blue-sensor

Innstilt for å få mest mulig ut av omgivelsene når stormen tar seg opp og det blir mørkt. Optimaliserer kontrasten selv på de verste dagene, slik at du kan være ute lenger. VLT: 55 %.

ChromaPop™

ChromaPop™ linseteknologi gir forbedret fargegjengivelse, lysstyrke og definisjon.

MAG-teknologi

Linseskiftesystemet Smith MAG bruker magneter for raskt og enkelt skifte av linser.

Fugleøyesyn

BirdsEye Vision tydeliggjør ikke bare din egen rute, men også de andre skiløperne i periferien, og øker synsfeltet ditt med 25 %.

Inkludert

 • ChromaPop™ Sun Platinum-speil
 • ChromaPop™ Storm blå sensor
 • Smith x gogglesoc™
 • Et hardt brilleetui
 • Skibrilleetui i mikrofiber med hylse for en erstatningslinse.

Anmeldelser
Kundeanmeldelser
Del dine tanker
Hvis du har brukt dette produktet, kan du dele dine tanker med andre kunder.
Skriv en anmeldelse
Loading...

You submitted your review for moderation.