Det er kun venstre
På lager
Tilgjengelig online
Tilgjengelig i butikk
Tilgjengelig i butikk
Bestilt før kl. 15:00, sendt i dag
Gratis frakt
  • #1 På snowboards
  • Alle favorittmerkene dine under ett tak
  • Bestill før klokka 15:00 = sendt samme dag
  • Gratis frakt ved kjøp over € 99,95
Description

Oppdag Smith Altus-hjelmen

Gå inn i fjellverdenen med stil og selvtillit med ski- og snowboardhjelmen Smith Altus. Altus-hjelmen er designet for å dekke alle dine behov, enten du elsker en dag med kraftig uvær eller foretrekker å carve under klar blå himmel. Med denne hjelmen kan du enkelt justere ventilasjonen etter værforholdene og din egen innsats, noe som gir deg fleksibilitet til å reagere på skiftende forhold.

Altus-hjelmen er konstruert med en lettvektskonstruksjon i-mold, der ytterskallet og EPS-skumkjernen smelter sammen til ett stykke som er både lett og slitesterkt. Dette gir deg trygghet til å få alt ut av deg selv, uansett snøforhold. Zonal KOROYD®-dekning gir lett, energiabsorberende og godt ventilert støtbeskyttelse på bestemte områder.

Med sertifiseringer som ASTM F 2040 og CE EN 1077:2007 CLASS B oppfyller Altus de høyeste sikkerhetsstandardene. Hjelmen er designet for optimal integrering med Smith briller, noe som sikrer maksimal komfort og ventilasjon. Ventilasjonssystemet AirEvac-fungerer sømløst sammen med Smith briller for å sikre kondensfrie linser.

VaporFit Snow-dreieknappsystemet gir 270-graders justering av passformen med en enkel dreining av knappen, slik at du raskt og enkelt kan finne den perfekte passformen. De avtakbare øreputene er kompatible med Aleck®-lydsystemer, slik at du kan nyte favorittmusikken din i utforkjøringen.

Regulator-klimakontrollsystemet gjør det enkelt å justere ventilasjonen med én hånd, slik at du alltid har riktig luftstrøm. Det antimikrobielle fôret Ionic+® gir svetteaktivert luktkontroll, slik at du holder deg frisk selv under de mest intense turene. Med 10 justerbare ventilasjonsåpninger har du kontroll over komforten, uansett om du kjører utenfor-eller holder deg i bakken.

Med en vekt på bare 450 g i størrelse M kombinerer Smith Altus-hjelmen innovativ teknologi med ultimat komfort og stil. Gå trygt til fjells med Smith Altus - den perfekte følgesvenn for enhver ski- eller snowboardopplevelse.

Størrelsestabeller

Størrelsesdiagrammer

Størrelse

Hodeomkrets i CM

S 51-55
M 55-59
L 59-63
XL 63-67
Snowboard bindingen Snowboard bindingen

Technische specificaties

Amplifi biedt geavanceerde beschermingsoplossingen voor sporters, met innovatieve technologieën en naadloos ontworpen producten die comfort en veiligheid combineren. Hun assortiment omvat kniebeschermers, helmen, rugbeschermers en meer, ontworpen om sporters te beschermen zonder in te leveren op prestaties.

Verstelbaarheid

Het VaporFit Snow-draaiknopsysteem biedt aanpassing van de pasvorm in 270 graden met een draai aan een draaiknop

CE marking

ASTM F 2040, CE EN 1077:2007 CLASS B, CPSC, CE EN1078

Gewicht

Gewicht (Size M): 19 oz / 550 g

Anmeldelser
Kundeanmeldelser
Del dine tanker
Hvis du har brukt dette produktet, kan du dele dine tanker med andre kunder.
Skriv en anmeldelse
Loading...

You submitted your review for moderation.