Det er kun venstre
På lager
Tilgjengelig online
Tilgjengelig i butikk
Tilgjengelig i butikk
Bestilt før kl. 15:00, sendt i dag
Gratis frakt
 • #1 På snowboards
 • Alle favorittmerkene dine under ett tak
 • Bestill før klokka 15:00 = sendt samme dag
 • Gratis frakt ved kjøp over € 99,95
Description

Utforsk Smith I/O Mag S

Med Smith I/O MAG S er du klar til å presse grensene dine på fjellet. Disse skibrillene er som å bytte fra en vanlig skjerm til widescreen. Takket være vår avanserte linseteknologi ChromaPop™ forbedres fargene og kontrasten, slik at hver eneste bakke, landing og grop kommer i fokus. Brillene har dessuten vårt høyeste nivå av anti-kondensbehandling-og integreres sømløst med hjelmene våre, slik at du alltid ser klart uansett værforhold.

Det unike linseskiftesystemet Smith MAG bruker magneter for raskt og enkelt linseskift, slik at du enkelt kan tilpasse deg forholdene. Den sfæriske Carbonic-x-linsen gir klar og uforvrengt optikk og er slagfast, noe som sikrer holdbarhet og sikkerhet.

Takket være innerlinsen 5X anti-condensation har du avansert beskyttelse mot dugg på linsene, selv under de mest krevende forhold. ChromaPop™-glassene forbedrer kontrasten og de naturlige fargene slik at alle detaljer kommer til sin rett.

I/O MAG S er designet for sømløs integrering med Smith hjelmer, noe som sikrer maksimal komfort, ventilasjon og duggfri ytelse. QuickFit-stroppjusteringssystemet gjør at du raskt finner riktig passform, og den ultrabredde, silikonbelagte stroppen holder seg på plass selv i de mest krevende utforkjøringene.

Det trelags DriWix-ansiktsskummet absorberer fuktighet og holder brillene fri for kondens, slik at du alltid ser klart. Responsive Fit-rammen tilpasser seg ansiktets konturer for en presis og komfortabel passform, slik at du kan kjøre på ski hele dagen uten problemer.

Uansett om dagen starter med klarvær eller storm, er du alltid forberedt med Smith I/O MAG S. Brillene er spesialdesignet for mindre ansikter, slik at alle kan nyte godt av ytelsen og klarheten Smith har å tilby. Kort sagt, med I/O MAG S er du klar til å takle alle utfordringer på fjellet.

Hva er inkludert

 • Inkluderer to linser: ChromaPop™ veryday Rose Gold MIrror (montert) og en ekstra ChromaPop™ Storm Blue Sensor for dårlige lysforhold.
 • Smith x gogglesoc™ linsebeskytter
 • Gogglesoc-veske i mikrofiber med ekstra linsedeksel.
Technical specifications
 Smith I/O MAG S Shalk Rose Tekniske spesifikasjoner

Tekniske spesifikasjoner

Smith Optics er et ledende varemerke innen optiske produkter og spesialiserer seg på briller av høy kvalitet. De kombinerer avansert teknologi og stilig design for å gi idrettsutøvere og friluftsentusiaster den best mulige synsopplevelsen.

Objektiv ChromaPop EveryDay rosegull speil

Med en rosa grunnfarge, perfekt for en rekke forhold, fra overskyet til blå himmel. VLT: 22 %.

Bonusobjektiv ChromaPop Storm blå sensorspeiler

Tilpasset for å få mest mulig ut av omgivelsene når stormen tar til og lyset slukkes. Optimaliser kontrasten selv på de verste dagene, slik at du kan være ute lenger. VLT: 50 %.

ChromaPop™

ChromaPop™ linseteknologi gir forbedret fargegjengivelse, lysstyrke og definisjon.

MAG-teknologi

Linseskiftesystemet Smith MAG bruker magneter for raskt og enkelt skifte av linser.

Responsive Fit-ramme

Rammen Smith Responsive Fit-tilpasser seg ansiktsformen din for en presis og komfortabel passform som holder skibrillene godt på plass. Dette sikrer en forbedret ski-opplevelse med ekstra komfort og sikkerhet.

Inkludert

 • ChromaPop™ Hverdagsspeil i rosa gull
 • ChromaPop™ Storm Blue Sensor Speil
 • Smith x gogglesoc™
 • Skibrillepose i mikrofiber med et hylster for en erstatningslinse.

Anmeldelser
Kundeanmeldelser
Del dine tanker
Hvis du har brukt dette produktet, kan du dele dine tanker med andre kunder.
Skriv en anmeldelse
Loading...

You submitted your review for moderation.