Det er kun venstre
På lager
Tilgjengelig online
Tilgjengelig i butikk
Tilgjengelig i butikk
Bestilt før kl. 15:00, sendt i dag
Gratis frakt
  • #1 På snowboards
  • Alle favorittmerkene dine under ett tak
  • Bestill før klokka 15:00 = sendt samme dag
  • Gratis frakt ved kjøp over € 99,95
Description

Oppdag hjelmen Smith Level Mips

Smith Level Mips er din ultimate følgesvenn på fjelleventyr, designet for å beskytte og støtte deg når du utforsker alpint terreng eller jakter på urørt puddersnø i trærne. Denne skihjelmen har avansert teknologi som sørger for at du kan gå trygt ut i bakken og fortsette å stå på ski hele dagen.

En av de fremste egenskapene til Smith Level Mips er Zonal KOROYD®-materialet, som er strategisk plassert for å gi lett, energiabsorberende støtbeskyttelse. Dette gir ekstra beskyttelse mot støt og slag, slik at hodet ditt er trygt selv i høye hastigheter.

I tillegg er hjelmen utstyrt med Mips® Brain Protection System, som er spesielt utviklet for å redusere rotasjonskreftene ved vinklede slag mot hodet. Dette gir et ekstra lag med beskyttelse, slik at du kan utforske fjellene i trygg forvissning om at hodet ditt er godt beskyttet.

Smith Level Mips har en hybrid skallkonstruksjon som gir holdbarhet der det trengs mest, uten å tynge deg ned. Hjelmen er designet for å være behagelig å ha på selv under lange dager på fjellet, og passformen er enkel å justere med VaporFit Snow Dial-systemet. AirEvac-ventilasjonssystemet sørger dessuten for at brillene ikke dugger til, selv under intense aktiviteter.

Hjelmen er også kompatibel med Smith skibriller, noe som sikrer sømløs integrering og maksimal komfort. Regulator-klimakontrollen gjør det enkelt å justere ventilasjonen, slik at du alltid kan holde riktig temperatur. Level Mips har alt du trenger for en flott dag i fjellet, uten at det går på bekostning av stil eller ytelse. Så ta på deg Smith Level Mips og dra ut på eventyr med tillit til utstyret ditt.

Størrelsestabeller

Størrelsesdiagrammer

Størrelse

Hodeomkrets i CM

S 51-55
M 55-59
L 59-63
XL 63-67
Technical specifications
 Smith Level Mips Matte Forest Tekniske spesifikasjoner

Tekniske spesifikasjoner

Amplifi tilbyr avanserte beskyttelsesløsninger for idrettsutøvere, med innovative teknologier og sømløst utformede produkter som kombinerer komfort og sikkerhet. Utvalget omfatter blant annet knebeskyttere, hjelmer og ryggbeskyttere som er designet for å beskytte utøverne uten at det går ut over ytelsen.

Justerbarhet

VaporFit Snow-systemet gir 270 graders justering av passformen ved å vri på en skive

CE-merking

ASTM F 2040, CE EN 1077:2007 KLASSE B, CPSC, CE EN1078

Vekt

Vekt (størrelse M): 550 g (19 oz)

Anmeldelser
Kundeanmeldelser
Del dine tanker
Hvis du har brukt dette produktet, kan du dele dine tanker med andre kunder.
Skriv en anmeldelse
Loading...

You submitted your review for moderation.