Det er kun venstre
På lager
Tilgjengelig online
Tilgjengelig i butikk
Tilgjengelig i butikk
Bestilt før kl. 15:00, sendt i dag
Gratis frakt
  • #1 På snowboards
  • Alle favorittmerkene dine under ett tak
  • Bestill før klokka 15:00 = sendt samme dag
  • Gratis frakt ved kjøp over € 99,95
Description

Oppdag Smith Method-hjelmen

Oppdag den ultimate kombinasjonen av stil og sikkerhet med Smith Method-hjelmen, designet for eventyrlige dager i parken, utfordrende stormturer eller raske utforkjøringer i perfekt preparerte bakker. Denne hjelmen setter standarden med de nyeste sikkerhetsinnovasjonene, inkludert Mips® og Zonal KOROYD®, som gir avansert energiabsorbering ved en eventuell krasj. Gjør deg klar for bekymringsløs moro i bakken, for Method-hjelmen er her for å beskytte deg.

Konstruksjonen In-Mold-kombinerer det ytre skallet og EPS-skummet-til en lett og slitesterk konstruksjon i ett stykke. Dette gir optimal beskyttelse uten at det går på bekostning av komforten. Den soneinndelte KOROYD®-støtbeskyttelsen er strategisk plassert for å sikre letthet, ventilasjon og energiabsorpsjon, slik at du kan sykle trygt. Hjelmen er sertifisert i henhold til ASTM F2040 og CE EN 1077:2007 klasse B og oppfyller dermed de høyeste sikkerhetsstandardene.

Hjelmen Smith Method Helmet integreres sømløst med Smith briller, noe som gir deg perfekt passform og maksimal ventilasjon. Det selvjusterende Lifestyle Fit System sørger for en komfortabel og sikker passform, mens ventilasjonssystemet AirEvac-kombinert med Smith optimaliserer luftstrømmen og holder brillene dine duggfrie. For de med rundere hodeform finnes det også en Round Contour Fit-modell.

Hjelmen har åtte faste ventilasjonsåpninger for jevn luftgjennomstrømning, slik at hodet holdes kjølig selv under de mest intense turene. De avtakbare Snapfit SL2-øreputene gir ekstra varme og er kompatible med hjelmhøyttalere. Med muligheten til å ta av brillestroppholderen kan hjelmen også brukes uten problemer med briller under. Hjelmen er dessuten kompatibel med Aleck® Audio-systemer og til og med luer.

Spenn på deg hjelmen, still inn lyden og ta fatt på fjellturen med Smith Method Helmet - der stil og sikkerhet forenes for en uovertruffen fjellopplevelse.

Størrelsestabeller

Størrelsesdiagrammer

Størrelse

Hodeomkrets i CM

S 51-55
M 55-59
L 59-63
XL 63-67
Snowboard bindingen Snowboard bindingen

Technische specificaties

Amplifi biedt geavanceerde beschermingsoplossingen voor sporters, met innovatieve technologieën en naadloos ontworpen producten die comfort en veiligheid combineren. Hun assortiment omvat kniebeschermers, helmen, rugbeschermers en meer, ontworpen om sporters te beschermen zonder in te leveren op prestaties.

Verstelbaarheid

Het VaporFit Snow-draaiknopsysteem biedt aanpassing van de pasvorm in 270 graden met een draai aan een draaiknop

CE marking

ASTM F 2040, CE EN 1077:2007 CLASS B, CPSC, CE EN1078

Gewicht

Gewicht (Size M): 19 oz / 550 g

Anmeldelser
Kundeanmeldelser
Del dine tanker
Hvis du har brukt dette produktet, kan du dele dine tanker med andre kunder.
Skriv en anmeldelse
Loading...

You submitted your review for moderation.