Det er kun venstre
På lager
Tilgjengelig online
Tilgjengelig i butikk
Tilgjengelig i butikk
Bestilt før kl. 15:00, sendt i dag
Gratis frakt
  • #1 På snowboards
  • Alle favorittmerkene dine under ett tak
  • Bestill før klokka 15:00 = sendt samme dag
  • Gratis frakt ved kjøp over € 99,95
Description

Oppdag Smith Scout MIPS-hjelmen

Smith Scout MIPS er den ideelle ski- og snowboardhjelmen som kombinerer slitestyrke og avansert støtdempende teknologi, slik at du trygt kan perfeksjonere triksene dine i parken og i bakken. Denne hjelmen har både holdbarheten til en hardshell-konstruksjon og den nyeste støtdempende teknologien, slik at du alltid er beskyttet uansett hvilke utfordringer fjellene byr på.

Med sin avanserte ABS-konstruksjon gir Smith Scout MIPS økt støtbeskyttelse og holdbarhet, slik at du kan føle deg trygg på dine eventyr i bakken. Hjelmen er dobbelt sertifisert for helårsbruk og oppfyller standardene ASTM F 2040 og CE EN 1077:2007 KLASSE B, noe som gjør den egnet for både vintersport og andre aktiviteter som skøyter og sykling.

Hjelmen er designet for optimal integrering med Smith skibriller, noe som sikrer maksimal komfort og ventilasjon. AirEvac-ventilasjonssystemet sørger for konstant luftgjennomstrømning og forhindrer dugg på linsene, slik at du alltid ser klart. Det selvjusterende lifestyle-fit-systemet sørger for at hjelmen tilpasser seg hodets form og gir maksimal komfort. De avtakbare Bombshell-øreputene sørger for perfekt passform og kan enkelt tas av på varmere dager eller kombineres med en lue på kalde dager. I tillegg er hjelmen tilgjengelig i Round Contour Fit for de med rundere hodeform.

Åtte faste ventilasjonsåpninger sørger for jevn luftgjennomstrømning, noe som sikrer komfortable forhold og forhindrer at brillene dugger. Den avtakbare brillestropplåsen gir et strømlinjeformet utseende når du bruker brillene under hjelmen, og hjelmen er også kompatibel med luer for ekstra varme. Enten du er i parken eller utforsker bakkene, gir Smith Scout MIPS deg den beskyttelsen og komforten du trenger for å stå trygt på ski og snowboard, uansett værforhold.

Størrelsestabeller

Størrelsesdiagrammer

Størrelse

Hodeomkrets i CM

S 51-55
M 55-59
L 59-63
XL 63-67
Technical specifications
 Smith Scout Matte White MIPS Tekniske spesifikasjoner

Tekniske spesifikasjoner

Amplifi tilbyr avanserte beskyttelsesløsninger for idrettsutøvere, med innovative teknologier og sømløst utformede produkter som kombinerer komfort og sikkerhet. Utvalget omfatter blant annet knebeskyttere, hjelmer og ryggbeskyttere som er designet for å beskytte utøverne uten at det går ut over ytelsen.

Luftsirkulasjon

Åtte faste ventilasjonsåpninger for jevn luftstrøm

CE-merking

ASTM F 2040, CE EN 1077:2007 KLASSE B, CPSC, CE EN1078

Vekt

Vekt (størrelse M): 500 g (18 oz)

Anmeldelser
Kundeanmeldelser
Del dine tanker
Hvis du har brukt dette produktet, kan du dele dine tanker med andre kunder.
Skriv en anmeldelse
Loading...

You submitted your review for moderation.