Det er kun venstre
På lager
Tilgjengelig online
Tilgjengelig i butikk
Tilgjengelig i butikk
Bestilt før kl. 15:00, sendt i dag
Gratis frakt
  • #1 På snowboards
  • Alle favorittmerkene dine under ett tak
  • Bestill før klokka 15:00 = sendt samme dag
  • Gratis frakt ved kjøp over € 99,95
Description

Oppdag Smith Skyline

Gå til fjells med skibrillene Smith Skyline, som med sin kantløse design maksimerer synsfeltet og gir overlegen hjelmintegrasjon. Den overdimensjonerte sfæriske Carbonic-x-linsedesignen gir betydelig periferisyn og er ytterligere forbedret med Fog-X anti-kondensbelegg, slik at du alltid har klar sikt uten at linsene dugger.

Den sfæriske Carbonic-x-linsen på Smith Skyline sikrer forvrengningsfritt syn og gir utmerket slagfasthet, slik at du kan gå ut i bakken med selvtillit. Den innvendige linsen Fog-X anti-condensation forhindrer dugg, slik at ytelsen din ikke blir hemmet av kondens. Brillene er også tilgjengelige med ChromaPop™-linse, som forbedrer kontrasten og de naturlige fargene, slik at detaljene virkelig skiller seg ut.

Gjør utstyret ditt enda bedre med ekstra eller nye skibrilleglass for solskinnsforhold, varierende forhold og overskyet vær. Forbedre synet ditt her.

Skyline-skibrillene er designet for optimal integrering med Smith hjelmer og gir maksimal komfort, ventilasjon og kondensfri ytelse. QuickFit-stroppjusteringssystemet gjør at du raskt finner riktig passform, og den ultrabredt silikonbelagte stroppen holder seg på plass selv under de mest intense utforkjøringene. Det trelags DriWix-ansiktsskummet transporterer bort fuktighet for en kondensfri passform, og Responsive Fit-rammen tilpasser seg ansiktet ditt for en presis og komfortabel passform.

Med medium passform er Smith Skyline tilgjengelig i Low Bridge Fit for ansikter med lavere nesebro og/eller brede eller høye kinnben. Velg ultimat komfort og uhindret sikt med skibrillene Smith Skyline, en uunnværlig følgesvenn for alle lidenskapelige ski- og snowboardkjørere.

Hva er inkludert

  • Inkluderer en linse: ChromaPop™ Photochromic Red Mirror (montert) S2-S3
  • Skibrilleveske i mikrofiber med linsedeksel.
Technical specifications
 Smith Skyline White Vapor Chromapop Photochomic Red Mirror Tekniske spesifikasjoner

Tekniske spesifikasjoner

Smith Optics er et ledende varemerke innen optiske produkter og spesialiserer seg på briller av høy kvalitet. De kombinerer avansert teknologi og stilig design for å gi idrettsutøvere og friluftsentusiaster den best mulige synsopplevelsen.

Objektiv ChromaPop fotokromatisk rødt speil

Den grå basisfargen er forsterket med ChromaPop-teknologi for å maksimere lysstyrken og gjøre det enkelt å se flere detaljer. Med en polert, dyp Platinum-speilglans som gir et snev av stil og ytelse. VLT: 9 %.

Bonusobjektiv Nei

En levende linsetone som lyser opp synsfeltet og øker kontrasten og definisjonen under ekstremt flate og dårlige lysforhold. 100 % beskyttelse mot skadelige UVA/B/C-stråler. VLT: 69 %.

ChromaPop™

ChromaPop™ linseteknologi gir forbedret fargegjengivelse, lysstyrke og definisjon.

SPherical Lens

Sfæriske Carbon-X--linser for uforvrengt syn og slagfasthet.

Responsive Fit-ramme

Rammen Smith Responsive Fit-tilpasser seg ansiktsformen din for en presis og komfortabel passform som holder skibrillene godt på plass. Dette sikrer en forbedret ski-opplevelse med ekstra komfort og sikkerhet.

Inkludert

  • ChromaPop™ fotokromatisk rødt speil
  • Skibrillepose i mikrofiber med hylse for erstatningslinse.

Anmeldelser
Kundeanmeldelser
Del dine tanker
Hvis du har brukt dette produktet, kan du dele dine tanker med andre kunder.
Skriv en anmeldelse
Loading...

You submitted your review for moderation.