Det er kun venstre
På lager
Tilgjengelig online
Tilgjengelig i butikk
Tilgjengelig i butikk
Bestilt før kl. 15:00, sendt i dag
Gratis frakt
  • #1 På snowboards
  • Alle favorittmerkene dine under ett tak
  • Bestill før klokka 15:00 = sendt samme dag
  • Gratis frakt ved kjøp over € 99,95
Description

Oppdag Smith Squad mag

Smith Squad MAG kombinerer den ultimate fleksibiliteten til Smith MAG-byttesystemet med den ikoniske designen til Squad-skibrillene med semi-innfatning. MAG-systemet har seks magnetiske kontaktpunkter og to låsemekanismer, slik at du enkelt kan bytte den sylindriske linsen med en rask bevegelse. Squad MAG leveres med to utskiftbare ChromaPop™-linser-for både sterkt og svakt lys, slik at du alltid får uovertruffen klarhet og detaljrikdom under alle alpine forhold.

Den sylindriske Carbonic-linsen-x gir utmerket klarhet og slagfasthet og har innebygd Airflow-teknologi for aktiv ventilasjon. Den indre linsen 5X anti-gir avansert beskyttelse mot dugg på linsene, slik at du alltid ser klart. ChromaPop™-glassene forsterker kontrasten og de naturlige fargene, slik at alle detaljer kommer enda bedre frem.

Linseskiftesystemet Smith MAG bruker magneter for raskt og enkelt skifte av linser, slik at du kan tilpasse deg skiftende forhold på fjellet på kort tid.

Squad MAG er designet for sømløs integrering med Smith hjelmer, noe som sikrer maksimal komfort, ventilasjon og kondensfri ytelse. QuickFit-stroppjusteringssystemet gjør at du raskt finner riktig passform, og den ultrabredde, silikonbelagte stroppen holder seg på plass selv i de mest krevende utforkjøringene.

Det trelags DriWix-ansiktsskummet absorberer fuktighet og holder brillene fri for kondens, slik at du alltid ser klart. Responsive Fit-rammen tilpasser seg ansiktets konturer for en presis og komfortabel passform, slik at du kan stå på ski hele dagen uten problemer.

Kort sagt, med Smith Squad MAG er du klar til å prestere under alle forhold på fjellet. Det har aldri vært enklere å bytte glass, og ChromaPop™-glassene sørger for at du alltid har det beste synet. Gå forberedt ut i bakken og få en enestående opplevelse med Squad MAG.

Hva er inkludert

  • Inneholder to linser: ChromaPop™ Sun Green Mirror (montert) og en ekstra ChromaPop™ Storm Amber for dårlige lysforhold.
  • Smith x gogglesoc™ linsebeskytter
  • Gogglesoc-veske i mikrofiber med linsedeksel.
Technical specifications
 Smith Squad Mag Black Chromapop Sun Green Mirror Tekniske spesifikasjoner

Tekniske spesifikasjoner

Smith Optics er et ledende varemerke innen optiske produkter og spesialiserer seg på briller av høy kvalitet. De kombinerer avansert teknologi og stilig design for å gi idrettsutøvere og friluftsentusiaster den best mulige synsopplevelsen.

Objektiv ChromaPop Sun Green MIrror

Den grå basisfargen er forsterket med ChromaPop-teknologi som maksimerer lysstyrken og gjør det enkelt å se flere detaljer. Med en polert, dyp Platinum Mirror-glans som gir et snev av stil og ytelse.

Bonusobjektiv ChromaPop Storm Amber

For de mørke dagene når skyene ikke vil forsvinne, er denne enkle gule glassfargen ideell for å gjøre synet ditt lysere selv på de mørkeste dagene.

ChromaPop™

ChromaPop™ linseteknologi gir forbedret fargegjengivelse, lysstyrke og definisjon.

MAG-teknologi

Linseskiftesystemet Smith MAG bruker magneter for raskt og enkelt skifte av linser.

Responsive Fit-ramme

Rammen Smith Responsive Fit-tilpasser seg ansiktsformen din for en presis og komfortabel passform som holder skibrillene godt på plass. Dette sikrer en forbedret ski-opplevelse med ekstra komfort og sikkerhet.

Inkludert

ChromaPop™ Chromapop Solgrønt speil ChromaPop™ Storm Amber Smith x gogglesoc™ Skibrillepose i mikrofiber med hylse for erstatningslinse.

Anmeldelser
Kundeanmeldelser
Del dine tanker
Hvis du har brukt dette produktet, kan du dele dine tanker med andre kunder.
Skriv en anmeldelse
Loading...

You submitted your review for moderation.