Det er kun venstre
På lager
Tilgjengelig online
Tilgjengelig i butikk
Tilgjengelig i butikk
Bestilt før kl. 15:00, sendt i dag
Gratis frakt
  • #1 På snowboards
  • Alle favorittmerkene dine under ett tak
  • Bestill før klokka 15:00 = sendt samme dag
  • Gratis frakt ved kjøp over € 99,95
Description

Oppdag Smith Vida-hjelmen for kvinner

Opplev hver dag på fjellet som et unikt eventyr med Smith Vida-hjelmen for ski og snowboard for kvinner. Med denne hjelmen kan du enkelt justere ventilasjonen etter værforholdene og din egen innsats, noe som gir deg fleksibilitet til å reagere på skiftende forhold. Vida-hjelmen har selvfølgelig også de nyeste sikkerhetsinnovasjonene, inkludert Zonal KOROYD®, som gir deg selvtillit til å få mest mulig ut av deg selv, uansett snøforhold. Smith Vida-hjelmen er lett nok for turer i terrenget og strømlinjeformet for en lav-profil, og kombinerer funksjonalitet med stil.

Hjelmen er konstruert med en lettvektskonstruksjon i-støpeform, der det ytre skallet og EPS-skumkjernen er smeltet sammen til ett stykke som er både lett og slitesterkt. Zonal KOROYD®-belegget gir lett, energiabsorberende og godt ventilert støtbeskyttelse på strategiske områder.

Klimakontrollsystemet Regulator gjør det enkelt å justere ventilasjonen med én hånd, slik at du kan reagere raskt på skiftende forhold. VaporFit Snow-reguleringshjulet gir 270-graders justering av passformen med et enkelt håndgrep for optimal komfort. Hjelmen er designet for optimal integrering med Smith goggles, og sikrer maksimal komfort og ventilasjon. AirEvac™-ventilasjonsteknologien fungerer sammen med Smith skibriller for å sikre kondensfrie linser selv under de mest intense utforkjøringene.

Med 12 ventilasjonsåpninger holder hodet ditt seg kjølig selv under de mest krevende turene. De avtakbare, audio--kompatible øreproppene gir ikke bare perfekt passform, men lar deg også nyte favorittmusikken din mens du utforsker fjellene. Smith Vida-hjelmen er sertifisert i henhold til ASTM F 2040 og CE EN 1077:2007 KLASSE B, og tilbyr den perfekte balansen mellom sikkerhet, komfort og stil for kvinnelige ski- og snowboardkjørere som ønsker å prestere på fjellet. Sats på selvtillit og komfort med Smith Vida-hjelmen - din følgesvenn i alle nedfarter.

Størrelsestabeller

Størrelsesdiagrammer

Størrelse

Hodeomkrets i CM

S 51-55
M 55-59
L 59-63
XL 63-67
Snowboard bindingen Snowboard bindingen

Technische specificaties

Amplifi biedt geavanceerde beschermingsoplossingen voor sporters, met innovatieve technologieën en naadloos ontworpen producten die comfort en veiligheid combineren. Hun assortiment omvat kniebeschermers, helmen, rugbeschermers en meer, ontworpen om sporters te beschermen zonder in te leveren op prestaties.

Verstelbaarheid

Het VaporFit Snow-draaiknopsysteem biedt aanpassing van de pasvorm in 270 graden met een draai aan een draaiknop

CE marking

ASTM F 2040, CE EN 1077:2007 CLASS B, CPSC, CE EN1078

Gewicht

Gewicht (Size M): 19 oz / 550 g

Anmeldelser
Kundeanmeldelser
Del dine tanker
Hvis du har brukt dette produktet, kan du dele dine tanker med andre kunder.
Skriv en anmeldelse
Loading...

You submitted your review for moderation.