Smith hjelmer

Smith Hjelmer: Økt sikkerhet og stil i bakken

Når det gjelder snowboarding, er sikkerheten det aller viktigste, og valget av hjelm spiller en avgjørende rolle for å beskytte hodet ditt under spennende utforkjøringer i bakken. Smith hjelmer skiller seg ut som et førstevalg for snowboardkjørere som ønsker den perfekte kombinasjonen av sikkerhet, komfort og stil.

Smith har opparbeidet seg et rykte for å produsere hjelmer av høy kvalitet som prioriterer både beskyttelse og innovasjon. Disse hjelmene er nøye utformet ved hjelp av avanserte teknologier og materialer, slik at du får best mulig hodebeskyttelse når du kjører snowboard.

smith helmen

Smith Hjelmer med MIPS

En av de største fordelene med Smith -hjelmer er fokuset på sikkerhet. Hver eneste Smith-hjelm er designet for å oppfylle eller til og med overgå bransjens sikkerhetsstandarder, slik at du kan føle deg trygg når du utforsker bakkene. Med funksjoner som MIPS (Multi-Directional Impact Protection System) er Smith hjelmer designet for å redusere rotasjonskreftene ved sammenstøt, noe som forbedrer den generelle beskyttelsen.

Komfort er et annet område der Smith hjelmene utmerker seg. Den ergonomiske designen gir god passform uten at det går på bekostning av komforten. Mange av hjelmene på Smith har justerbare ventilasjonssystemer, slik at du kan regulere luftstrømmen og opprettholde en behagelig temperatur mens du står på snowboard.

Smith hjelmer i forskjellige stiler

I tillegg til sine sikkerhets- og komfortegenskaper tilbyr Smith hjelmer et bredt utvalg av stiler som passer dine individuelle preferanser. Enten du liker elegant og moderne design eller dristige og livlige mønstre, finnes det en Smith hjelm som passer din unike stil. Det betyr at du kan sykle trygt og samtidig uttrykke din personlige stil.

Smith er også kjent for å integrere banebrytende teknologi i hjelmene sine. Funksjoner som Koroyd, et svært pustende og slagfast materiale, er innarbeidet for å forbedre beskyttelsen uten at det går på bekostning av ventilasjonen. Denne satsingen på innovasjon sikrer at du får en hjelm som ikke bare er stilig og sikker, men også utstyrt med det siste innen snowboardutstyr.

smith helmen

Smith Maze og Allure ski- og snowboardhjelm for menn og kvinner.

Smith Maze er kanskje den mest populære skihjelmen i vårt sortiment. Hjelmen har en In-Mold-konstruksjon som gjør den til en av de letteste skihjelmene på markedet. Størrelsen på hjelmen kan justeres ved hjelp av en strikk som du kan stille inn i tre posisjoner. Skallet ser ut til å være helt lukket, men takket være Airevac-teknologien har snowboardhjelmen god ventilasjon. I tillegg presses frisk luft inn i brillen, noe som holder linsen fri for kondens. Dameversjonen av Maze er Smith Allure. Nøyaktig den samme hjelmen. Øreputene har en litt mykere overflate og kommer i feminine farger.

Smith Holt-hjelm

Smith Holt er innstegsmodellen i SmithOptics' kolleksjon. Hjelmen er sterk og robust fordi den er konstruert med Hardshell. Det gjør ytterskallet hardt, men litt tyngre. Ideell for freestyle-snowboardere blant oss. Smith Holt kan også justeres ved hjelp av en strikk og har god ventilasjon takket være Airevac-ventilasjonssystemet. Dette holder hodet ditt kjølig og brillene dine kondensfrie til enhver tid.

Smith Scout-hjelm med klaff

Hvis du tror at en hjelm med klaff bare er for snowboard, tar du feil. Smith Scout er for både skikjørere og snowboardkjørere. Denne sterke hjelmen er en tøff og voksen hjelm til en myk pris. I tillegg er hjelmen justerbar og utstyrt med ventilasjonssystemet Airevac.

Smith Kombiner en hjelm med skibriller

Hvis du vil gjøre det helt perfekt, kan du kombinere en Smith -hjelm med skibriller av samme merke. Fordelen med dette er at de passer perfekt sammen. Dermed ventileres skibrillene bedre, linsen dugger ikke til og det blir ingen skjemmende glippe mellom brillen og hjelmen. Skibrillene fra Smith finnes i mange forskjellige fargestørrelser, akkurat som hjelmene.

Smith Bestill snowboardhjelmen din online på Snowboards.no

Bestill din Smith hjelm direkte på nettet og velg mellom mange forskjellige farger og størrelser. Tilgjengelig direkte fra lager og gratis frakt fra €39,95. Eller kom og se alle hjelmene våre i utstillingslokalet vårt i Oldenzaal og få personlige råd fra våre ski- og snowboardspesialister.

Ta en titt på hele kolleksjonen vår av snowboardhjelmer.