Snowboards for kvinner

  • #1 På snowboards
  • Alle favorittmerkene dine under ett tak
  • Bestill før klokka 15:00 = sendt samme dag
  • Gratis frakt ved kjøp over € 99,95

Ofte stilte spørsmål

What length of women's snowboard do I need? plus-icon

The length of a women's snowboard depends on various factors such as your body weight, height, riding style, and the type of terrain you want to snowboard on. For freestyle-oriented women's snowboards, you would typically choose a shorter length compared to a freeride snowboard, for example.

Why choose a women's snowboard? plus-icon

Generally, there are some differences between women's snowboards and men's snowboards. Besides the visual differences, the main distinctions lie in the flex, width, and size range. If you are a tall or large woman or have larger feet, you can certainly choose a men's snowboard without any issues.

Which women's snowboard suits me? plus-icon

To find the right women's snowboard that suits you, there are several factors to consider. In our webshop, you can easily filter based on your skill level, preferred riding style, body weight, height, and of course, personal preferences.

Where to buy a women's snowboard? plus-icon

There are various places where you can buy a women's snowboard. We always recommend purchasing a women's snowboard from a specialist. At snowboards.nl, you can buy a women's snowboard both online and in our physical snowboard shop. In our shop, we strive to provide detailed descriptions of the snowboards. If you visit our shop, we will personally assist you in finding a perfectly fitting women's snowboard.

Kjøp snowboard til dame

For noe moro! Du skal stå på snowboard og er på utkikk etter et flott snowboard for damer. Snowboards.eu/dk Da har du kommet til rett sted. Kolleksjonen vår er nøye utvalgt av snowboardere med mange års erfaring. Enten du er nybegynner eller en erfaren snowboarder, vil du finne det du leter etter. Tilbringer du mye tid med vennene dine i parken, eller kaster du deg ut i puddersnøen så snart som mulig? Vi har et snowboard som passer for enhver dame.

Hva bør du se etter når du skal kjøpe et snowboard for damer?

Planlegger du å kjøpe ditt første snowboard for kvinner? Da må du ikke bare se på de fine trykkene eller fargene. Ja, selvfølgelig er det også viktig for de fleste kvinner, men det er en rekke andre ting som er viktige for å komme frem til riktig brett. Et viktig aspekt er lengden. Dette avhenger av din høyde og vekt. Et kort damesnowboard svinger lett, og et lengre er litt raskere igjen. Hva vil du gjøre med det? Vil du kjøre lekent eller er du mer interessert i å gjøre lange og raske svinger? Eller vil du til og med kjøre offpist? Alle damesnowboard passer til forskjellige kjørestiler. I kolleksjonen vår finner du snowboard for damer som passer til park, allmountain, freestyle og freeride.

Det viktigste med snowboard er å ha det gøy. Så ikke gå for det mest fancy damesnowboardet, men velg et som passer deg. På denne måten beholder du kontrollen og får selvtillit. Du vil merke at du begynner å stå bedre og vakrere på snowboard.

dames snowboard

Kjøp et nytt snowboard for kvinner

Heldigvis er det flere og flere kvinner som kjører snowboard i vinterferien. Vi i Sideways forstår dette veldig godt, for snowboard gir deg en følelse av frihet. Snowboardmaterialene har utviklet seg mye de siste årene, noe som har gjort snowboardkjøringen mer komfortabel og enkel. Spesielt rocker og Triple Base på Bataleon har gjort styringen enkel og brettet mindre bitey. Dermed er det mindre sannsynlig at vi faller på rumpa. La det være grunnen til at flere har begynt å stå på ski! Hos Sideways har du kommet til rett sted hvis du er på utkikk etter sportsutstyr og snowboard fra toppmerker som Burton.

Det beste snowboardet for kvinner

Vi får jevnlig spørsmålet; hva er det beste snowboardet for kvinner? Svaret på dette spørsmålet avhenger av din erfaring og kjørestil. For eksempel trenger en som har hatt to leksjoner et annet damesnowboard enn en som har kjørt snowboard i 20 uker. Velger du som nybegynner et brett som er for vanskelig? Da ender du kanskje opp med å sitte mer på rumpa enn å nyte snowboardkjøringen. I nettbutikken vår kan du enkelt filtrere snowboard for nybegynnere, viderekomne og eksperter, slik at du alltid kan finne det beste damesnowboardet for deg.

snowboards dames kopen

Snowboard for damer fra de beste merkene

I vår kolleksjon av snowboard for kvinner finner du brett fra de beste merkene som Bataleon, Jones, Lib-TechRoxy, Arbor, Burton NideckerNideckerRome, , Supermatic, , ,Capita og Gnu. Hvert merke har sin egen visjon om hvordan et perfekt kvinnesnowboard skal se ut. Det ene merket fokuserer hovedsakelig på camber-snowboard, mens det andre har mange rocker-snowboard i sin kolleksjon.

snowboard dames

De mest populære snowboardene

Hver sesong lanserer merkene nye typer snowboard for kvinner. De mest populære damesnowboardene blir som regel værende i kolleksjonen og endrer vanligvis bare print eller farger og spesifikasjoner med noen års mellomrom. Hvert snowboardmerke har sine egne damesnowboard som kommer godt ut i testen hvert år.

1. Bataleon Feelbetter

Noen ganger sier navnet på et snowboard alt. Bataleon Feelbetter lar deg nyte alle omstendigheter. Enkel touring i pisten? En runde i funparken? Feelbetter har en Directional Twin-form og en camber-form. BataleonKombinert med Triple Base-teknologien gir dette damebrettet en høy morofaktor!

2. Burton Yeasayer

BurtonBurton Et av de mer populære snowboardene for kvinner er Yeasayer . Burton Brettet het tidligere Deja vu, men skiftet navn til Yeasayer for to sesonger siden. Et lekent all mountain/freestyle-snowboard som vil få deg til å presse grensene dine både i bakken og i parken.

3. Jones Twin Sister

Jones Twin S ister har vært et av de beste all mountain-snowboardene for kvinner i flere år. Jones Til denne sesongen har brettet fått en makeover og en ny shape. Jones Dette gjør brettet enda mer allsidig. har klart å gjøre Twin Sister enda lettere. I tillegg er brettet nå utstyrt med en "skje" som sørger for at brettet biter mindre raskt. Damebrettet vil nå også ha mer grep i harde bakker takket være Traction Tech 3.0. Jones På de stedene der hælene og tærne presser på stålsiden, er stålsiden flyttet litt utover slik at den biter seg fast i isen.

Snøbrett for kvinner på salg

Vakre damesnowboard av høy kvalitet trenger ikke alltid å være dyre. Vi har alltid noen tilbud på damesnowboard. Så hvis du er på utkikk etter et snowboard på tilbud, er det best å sjekke siden vår sent på sesongen eller veldig tidlig på sesongen. Vi har alltid et snowboard på tilbud til deg. Dessuten gir vi deg alltid et godt tilbud når du kjøper et snowboard for kvinner inkludert bindinger. I tillegg til snowboard har vi alltid salg på snowboardstøvler for kvinner. For snowboardstøvler anbefaler vi deg alltid å komme innom vår snowboardbutikk. Du kan besøke oss 6 dager i uken, 12 måneder i året. Ja, også om sommeren har vi damebrett og snowboardbindinger på lager i butikken vår. Sjekk ut vår kolleksjon av snowboardklær for kvinner i butikken vår!

Snowboard for kvinner online på Snowboards.eu/dk

Finn ditt perfekte damesnowboard i vår nettbutikk! Vi tilbyr en bred kolleksjon av toppmerker, perfekt tilpasset dine behov og ditt nivå. Våre vintersporteksperter står klare til å gi deg personlige råd, slik at du kan ta det beste valget. Det er enkelt og trygt å bestille via vår nettside, med rask hjemlevering. Vi streber etter at du skal være fornøyd og tilbyr 14 dagers returrett. Gå for en uforglemmelig vintersportopplevelse og bestill ditt damesnowboard online nå eller kom innom vår snowboardbutikk.