SP bindinger

SP bindingen

Alt om SP bindinger

SP bindinger ble utviklet av selskapet SP United, som ble grunnlagt i solfylte California i 1999. Siden starten har SP bindings opparbeidet seg et rykte som en av de beste produsentene av snowboardbindinger på markedet.

SP bindinger ble skapt av en gruppe snowboardkjørere som var misfornøyde med det begrensede utvalget av snowboardbindinger på markedet. De var på utkikk etter en lett, fleksibel og sterk binding som kunne dekke behovene til ulike snowboardkjørere. I 2002 lanserte SP United sin første snowboardbinding SP. SP 1 fikk raskt kultstatus blant en stor gruppe ivrige snowboardkjørere. Siden den gang har SP bindinger fortsatt å utvikle seg ved hjelp av ny teknologi og design. I 2007 lanserte de Fastex-systemet som endelig satte merket på kartet. SP Fastec-systemet er et quick-entry-system som gjør det enkelt og raskt for snowboardkjørere å komme seg inn og ut av bindingene. Det er ikke nødvendig å ta av seg hanskene, og alt dette uten at det går på bekostning av direktehet og kontroll.

SP Bindinger med Fastec-system

SP Bindinger med Fastec-system kalles også ofte for Fastec-bindinger. Navnet Fastec kommer fra fast technology og refererer til det raske og praktiske innstegssystemet som SP snowboardbindinger har. I motsetning til tradisjonelle stroppbindinger der du må feste stroppene manuelt hver gang, har Fastec-bindinger en enkelt stropp som klikkes av og på med en enkel bevegelse. Dette sikrer rask og komfortabel av- og påstigning. Ideelt for deg som driver med vintersport sammen med en gruppe skikjørere, eller hvis du har problemer med å lukke tradisjonelle bindinger og ikke har lyst til å sitte på rumpa hver gang.

fastec bindingen

Fordeler med SP bindinger med Fastec

SP bindinger med Fastec har noen fordeler sammenlignet med tradisjonelle bindinger. SP bindinger kan raskt og enkelt justeres slik at du får en komfortabel og direkte passform uten å måtte ta av deg hanskene. I tillegg gir den store, konturformede stroppen bedre kraftoverføring, mens SP bindinger gir bedre kontroll og respons når du svinger og manøvrerer.

SP bindingen

Hvorfor velge SP bindinger

Kort sagt, SP snowboardbindinger er et utmerket valg for snowboardkjørere på alle nivåer som ønsker enkelhet, komfort, stabilitet og ytelse når de utøver vintersport. Med sin innovative design, responsive konstruksjon og brede utvalg av farger og design er SP bindinger en av de mest populære og pålitelige snowboardbindingene på markedet.

SP Kjøp bindinger.

Leter du etter et fint sett med SP bindinger til snowboardet ditt? Da har du kommet til rett sted på Snowboards.no. I vår kolleksjon finner du et stort utvalg av SP bindinger for både kvinner og menn og for alle nivåer. Bestill dine SP bindinger online i nettbutikken vår, så sender vi dem til deg i løpet av kort tid. Vil du se Fastec-bindingene i virkeligheten, eller trenger du mer informasjon? Kom innom snowboardbutikken vår og la oss gi deg råd. I tillegg til SP bindinger har vi også andre merker som gjør at du kommer deg inn og ut superraskt. Så ta en titt på kolleksjonen vår Flow bind inger og Clew bindinger.