Det er kun venstre
På lager
Tilgjengelig online
Tilgjengelig i butikk
Tilgjengelig i butikk
Bestilt før kl. 15:00, sendt i dag
Gratis frakt
  • #1 På snowboards
  • Alle favorittmerkene dine under ett tak
  • Bestill før klokka 15:00 = sendt samme dag
  • Gratis frakt ved kjøp over € 99,95
Description

Oppdag ThirtyTwo Diesel Hybrid

Snowboardstøvelen ThirtyTwo Diesel Hybrid, som er utviklet i samarbeid med den profesjonelle snowboardkjøreren Chris Grenier, er det perfekte valget for kjørere som ønsker en tradisjonell snørestøvel med ekstra hælstøtte takket være BOA® Hybrid Instep Fit System. Denne støvelen har en allsidig blanding av stivhet og fleksibilitet, noe som gjør den ideell for freestyle-snowboarding og ulike typer terreng.


Den 3D-støpte pløsen og Performance Backstay gir støvelen en stivere fleks som ligger i den øvre delen av mediumområdet. Det betyr at du får den responsen og presisjonen du trenger for tekniske triks og utfordrende utforkjøringer, samtidig som du har nok fleksibilitet for komfort og kontroll.

BOA® Hybrid vristtilpasningssystem


En fremtredende egenskap ved Diesel Hybrid er BOA® Hybrid Instep Fit System, som holder hælen på plass for bedre passform og mer kontroll. M+2™-lukkesystemet sørger for at lissene er jevnt fordelt, slik at trykket fordeles jevnt over vristen.


1:1 Lasting sikrer perfekt passform uten at det går på bekostning av komforten. Varmestøpbare Intuition™ Team Fit-innlegg som tilpasser seg føttene dine og gir god passform rett ut av esken. Det betyr mindre innkjøringstid og mer tid på fjellet.


STI Evolution Foam-yttersålen er lett og gir komfort og grep hele dagen på alle typer underlag. Enten du kjører gjennom parken, angriper tekniske linjer eller bare koser deg i bakken, vil denne skoen gi deg støtte og komfort.


Team Internal Harness og Articulated Cuff bidrar til støvelens ytelse og passform, mens Heel Hold Kit gir ekstra justeringsmuligheter for dem som trenger ekstra hælstøtte.


Kort sagt er snowboardstøvelen ThirtyTwo Diesel Hybrid et allsidig og responsivt valg for snowboardkjørere som ønsker en kombinasjon av tradisjonell snøring og BOA®-teknologi. Med komfort, ytelse og presisjon er denne støvelen designet for å gi deg selvtillit uansett terreng. Ta på deg Diesel Hybrid og opplev fordelene med teknologisk innovasjon og profesjonell innsikt.

Størrelsestabeller

Størrelsestabeller

US menn 8.5 9 9.5 10 10.5 11 11.5 12 13 14
EU Menn 41 42 42.5 43 44 44.5 45 45.5 47 48
Mondopoint CM 26.5 27 27.5 28 28.5 29 29.5 30 31 32
General specifications
Om dette snowboardet
Flex
Allmountain
Freeride
Park
Støtte
Demping
 Thirtytwo Diesel Hybrid Black Gum
Technical specifications
 Thirtytwo Diesel Hybrid Black Gum Teknisk SPecifications

Teknisk SPecifications

ThirtyTwo er et ledende merke i snowboardbransjen, kjent for sine innovative snowboardstøvler. Merket er elsket av profesjonelle snowboardkjørere og snowboardentusiaster for sitt fokus på ytelse, komfort og stil.

Avslutning BOA® Hybrid Instep Fit System med M+2™

Et avansert lukkesystem som holder hælen godt på plass og fordeler trykket jevnt over vristen, slik at du får perfekt passform og kontroll over snowboardstøvlene dine. Dette systemet gir enestående justeringsmuligheter og komfort, noe som gjør det til et utmerket valg for snowboardkjørere som ønsker presisjon og støtte.

Innersåle Team

Konturformet fotseng med fotbuestøtte

Liner Team Fit

Bygget med Intuition--skum med dobbel tetthet, designet for middels støtte, fleksibilitet og forbedret komfort, juster passformen med hælstøtten-kit og ved hjelp av varmestøping.

Anmeldelser
Kundeanmeldelser
Del dine tanker
Hvis du har brukt dette produktet, kan du dele dine tanker med andre kunder.
Skriv en anmeldelse
Loading...

You submitted your review for moderation.