Det er kun venstre
På lager
Tilgjengelig online
Tilgjengelig i butikk
Tilgjengelig i butikk
  • #1 På snowboards
  • Alle favorittmerkene dine under ett tak
  • Bestill før klokka 15:00 = sendt samme dag
  • Gratis frakt ved kjøp over € 99,95
Description

ThirtyTwo Snowboard-sokker: Kombinasjon av komfort og ytelse

Dobbeltsokken ThirtyTwo Double Sock er et mesterverk av komfort og ytelse, designet for å oppfylle behovene til krevende snowboardkjørere. Med materialer av høy kvalitet og gjennomtenkte teknologier gir denne sokken en enestående opplevelse på fjellet.

Denne sokken er laget av en blanding av akrylgarn og antimikrobiell spandex, og gir ikke bare en usedvanlig myk og behagelig passform, men har også antimikrobielle egenskaper som holder uønsket lukt på avstand, selv etter de mest intense snowboardøktene. Stay Up Rib-mansjetten sørger for at sokken holder seg på plass, og logobroderiet på mansjetten gir snowboardutstyret ditt et stilfullt preg.

Ribbestrikket hæl- og fotbuestøtte sørger for god passform og gir målrettet støtte på viktige områder av foten. Kompresjonsribben rundt ankelen fremmer blodsirkulasjonen, noe som reduserer tretthet og gjør at du kan holde deg komfortabel i bakken lenger.

Med tå- og hældemping får du ekstra støtdemping under hopp og landinger, noe som gir deg trygghet i hver eneste manøver. Den forsterkede tåboksen med spøkelsessøm forsterker tåen, noe som øker holdbarheten og reduserer risikoen for slitasje.

ASI FIT-systemet sikrer optimal passform og komfort, noe som gjør disse sokkene til en uunnværlig følgesvenn for krevende snowboardkjørere. Med en mellomvektskonstruksjon er de allsidige nok til å kunne brukes under en rekke ulike værforhold, noe som gjør dem til et pålitelig valg for enhver tur på fjellet.

Sammensetningen av 83 % akryl, 15 % nylon og 2 % spandex sikrer slitestyrke, elastisitet og fukttransporterende egenskaper. Alt i alt tilbyr ThirtyTwo Double Sock en uovertruffen kombinasjon av komfort, ytelse og slitestyrke for alle snowboardere som ønsker å få mest mulig ut av utstyret sitt. La føttene dine nyte det høyeste nivået av pleie og komfort med disse premium snowboardsokkene.

Spesifikasjoner
SKU: 8140000741 black-yellow
Leveringstid: Bestilt før kl. 16:00, sendt i dag
Kjønn: Menn
Merkevare: ThirtyTwo
Sesong: 2023 - 2024
Størrelsestabeller

Størrelsesdiagrammer

Størrelse S/M L/XL
EU 38 - 41,5 42 - 46
US 5 - 8,5 9 - 13
Anmeldelser
Kundeanmeldelser
Del dine tanker
Hvis du har brukt dette produktet, kan du dele dine tanker med andre kunder.
Skriv en anmeldelse
Loading...

You submitted your review for moderation.