Det er kun venstre
På lager
Tilgjengelig online
Tilgjengelig i butikk
Tilgjengelig i butikk
  • #1 På snowboards
  • Alle favorittmerkene dine under ett tak
  • Bestill før klokka 15:00 = sendt samme dag
  • Gratis frakt ved kjøp over € 99,95
Description

ThirtyTwo Snowboard-sokker: Kombinasjon av komfort og ytelse

Santa Cruz' snowboardsokker ThirtyTwo Santa Cruz snowboardsokker kombinerer komfort, ytelse og stil for en snowboardopplevelse uten sidestykke. Disse sokkene er fylt med materialer og teknologier av høy kvalitet for å oppfylle kravene til seriøse snowboardkjørere.

Sokkene er laget av en blanding av akrylgarn og antimikrobiell spandex, og har ikke bare eksepsjonell komfort, men også antimikrobielle egenskaper som holder lukten på avstand, selv etter intense dager på fjellet. Stay Up Rib Cuff sørger for at sokken holder seg på plass selv under de mest krevende utforkjøringene, og logobroderiet på mansjetten gir sokken et stilfullt preg.

Med en tettsittende hæl og ribbestrikket støtte for fotbuen gir disse sokkene god passform og støtte på viktige områder av foten. Kompresjonsstrikket ved ankelen fremmer blodsirkulasjonen og reduserer tretthet, slik at du kan holde deg komfortabel i bakken lenger.

Tå- og hælputen gir ekstra demping, noe som er viktig for å absorbere støt under hopp og landinger. Den forsterkede tåboksen med spøkelsessøm forsterker tåen og gir ekstra slitestyrke til et område som ofte utsettes for slitasje.

Disse sokkene er designet med tanke på passform, takket være ASI FIT-systemet som sikrer optimal passform og komfort, slik at du kan fokusere på prestasjonene dine på fjellet. Med en mellomvektskonstruksjon er disse sokkene egnet for en rekke værforhold, noe som gjør dem til et allsidig valg for alle snowboardere.

Når det gjelder materialsammensetning, består sokkene av 83 % akryl, 15 % nylon og 2 % elastan. Denne kombinasjonen gir slitestyrke, elastisitet og fukttransporterende egenskaper som holder føttene tørre og komfortable.

Kort sagt er ThirtyTwo Santa Cruz snowboardsokker er kort sagt et uunnværlig tilbehør for alle snowboardkjørere som er ute etter ytelse, komfort og stil på fjellet. Gi føttene dine den oppmerksomheten de fortjener med disse sokker av høy kvalitet.

Spesifikasjoner
SKU: 8140000739 red black
Leveringstid: Bestilt før kl. 16:00, sendt i dag
Kjønn: Menn
Merkevare: ThirtyTwo
Sesong: 2023 - 2024
Størrelsestabeller

Størrelsesdiagrammer

Størrelse S/M L/XL
EU 38 - 41,5 42 - 46
US 5 - 8,5 9 - 13
Anmeldelser
Kundeanmeldelser
Del dine tanker
Hvis du har brukt dette produktet, kan du dele dine tanker med andre kunder.
Skriv en anmeldelse
Loading...

You submitted your review for moderation.