Det er kun venstre
På lager
Tilgjengelig online
Tilgjengelig i butikk
Tilgjengelig i butikk
Bestilt før kl. 15:00, sendt i dag
Gratis frakt
  • #1 På snowboards
  • Alle favorittmerkene dine under ett tak
  • Bestill før klokka 15:00 = sendt samme dag
  • Gratis frakt ved kjøp over € 99,95
Description

Oppdag ThirtyTwo TM-2 Double Boa

ThirtyTwo TM- 2 Double Boa er valget til den profesjonelle snowboardkjøreren Scotty Stevens på grunn av sin enestående allsidighet. Med en medium fleks passer denne støvelen til enhver kjørestil, enten du foretrekker freestyle, alpint eller alt derimellom. TM-2 har en perfekt passform rett ut av esken, med vekt på både komfort og holdbarhet.

Dual-Zone BOA® Fit System med H4 Coiler™ og to soneinndelinger

En viktig egenskap ved TM-2 er Dual-Zone BOA® Fit System med H4 Coiler™. Dette innovative lukkesystemet gjør at du kan justere toppen og bunnen av støvelen uavhengig av hverandre for å skape den perfekte passformen som føles som om den er laget akkurat for deg. TX3--lissene er slitesterke og gir en sikker passform.

1:1 Lasting sikrer perfekt passform uten at det går på bekostning av komforten. TM-2 er designet med ultra-mykt STI Energy Foam og beskyttende Overmolds på de riktige stedene for holdbarhet og støtdemping.

Yttersålen i Performance Rubber gir utmerket grep og slitestyrke, slik at du kan gå trygt nedover fjellet. Overmold-materialet-beskytter støvelen mot slitasje og gir ekstra slitestyrke.

Den 3D-formede tungen gir jevn fleks og støtte, mens Performance Internal Harness gir god støtte til ankel og hæl, noe som er avgjørende for presis kontroll når du kjører snowboard.

Den artikulerende mansjetten gir fleksibilitet og bevegelsesfrihet, mens Heel Hold System gir ekstra justeringsmuligheter for de som trenger ekstra hælstøtte.

Kort sagt er ThirtyTwo TM-2 Double Boa et allsidig og responsivt valg for snowboardkjørere som legger vekt på komfort og ytelse. Disse støvlene gir deg den støtten og selvtilliten du trenger, enten du kjører i parken, angriper tekniske linjer eller bare koser deg i bakken. Hvis du leter etter en støvel som er klar for enhver utfordring, er TM-2 det riktige valget.

Størrelsestabeller

Størrelsestabeller

US menn 8.5 9 9.5 10 10.5 11 11.5 12 13 14
EU Menn 41 42 42.5 43 44 44.5 45 45.5 47 48
Mondopoint CM 26.5 27 27.5 28 28.5 29 29.5 30 31 32
General specifications
Om dette snowboardet
Flex
Allmountain
Freeride
Park
Støtte
Demping
 Thirtytwo TM-2 Double Boa Wide Black
Technical specifications
 Thirtytwo TM-2 Double Boa Wide Black Teknisk SPecifications

Teknisk SPecifications

ThirtyTwo er et ledende merke i snowboardbransjen, kjent for sine innovative snowboardstøvler. Merket er elsket av profesjonelle snowboardkjørere og snowboardentusiaster for sitt fokus på ytelse, komfort og stil.

Avslutning Dobbelt BOA-lukkesystem

Dual BOA-lukkesystemet er et avansert system som bruker to BOA--knotter for presis og rask justering av skoens passform. Med dette systemet kan du justere spenningen separat for over- og underdelen av skoen, noe som sikrer en komfortabel og tilpasset passform.

Innersåle Ytelse

Formstøpt Evolution-skum med hælvugge, svangstøtte og hælpute.

Liner Ytelsestilpasning

Konstruert med dobbelt Intuition Foam for maksimal støtte og stivhet, samtidig som den gir ekstra komfort. Strategisk plasserte overlegg gir ekstra støtte i forfoten, og passformen kan justeres ved hjelp av Heel Hold Kit.

Anmeldelser
Kundeanmeldelser
Del dine tanker
Hvis du har brukt dette produktet, kan du dele dine tanker med andre kunder.
Skriv en anmeldelse
Loading...

You submitted your review for moderation.