ThirtyTwo snowboardstøvler

ThirtyTwo snowboardsko

ThirtyTwo snowboardsko er resultatet av en lidenskap for snowboarding og innovasjon. Merket ble grunnlagt i 1995 av snowboardere for snowboardere, med mål om å skape sko som tar ytelse og komfort til nye høyder.
Bakgrunnen for ThirtyTwo er behovet for snowboardstøvler av høy kvalitet som er designet spesielt for snowboardkjørernes krevende behov. Grunnleggerne ønsket å skape et varemerke som tilbyr den perfekte balansen mellom funksjonalitet, stil og holdbarhet. Med mange års erfaring fra snowboardbransjen og en dyp forståelse av sporten begynte de å utvikle støvler som oppfylte disse kriteriene.
Gjennom kontinuerlig innovasjon og samarbeid med profesjonelle snowboardkjørere har ThirtyTwo etablert seg som et ledende varemerke i snowboardverdenen. Skoene kjennetegnes av avansert teknologi, materialer av høy kvalitet og fokus på detaljer. Enten du er nybegynner eller en erfaren snowboardkjører, tilbyr ThirtyTwo sko som tar prestasjonene dine på fjellet til neste nivå.

I tillegg til snowboardstøvlekolleksjonen ThirtyTwo kan du se resten av snowboardstøvlene våre og bestille direkte nettet med gratis frakt fra €39,95 på Norge!

ThirtyTwo snowboardschoenen

Teknologien bak Thirty Two snowboardstøvler

Teknologien bak ThirtyTwo snowboardstøvler er preget av innovasjon og ytelse. Hvert par er fylt med avanserte funksjoner som er designet for å ta snowboardopplevelsen din til neste nivå.
Heat Moldable Intuition Foam gir en tilpasset passform ved å reagere på varmen fra føttene dine, noe som gir deg den perfekte balansen mellom komfort og støtte. STI Energy Foam-sålen absorberer støt og vibrasjoner, slik at du blir mindre sliten og får en jevn tur.
Yttersålen i Performance Rubber sørger for optimalt grep både på og utenfor brettet, mens den 3D-støpte tungen gir presis passform og fleksibilitet. ThirtyTwo er utviklet med innspill fra profesjonelle snowboardkjørere, noe som resulterer i sko som tåler de mest krevende forhold.
Enten du kjører freestyle, backcountry eller alt imellom, er ThirtyTwo s teknologier utviklet for å dekke dine unike behov og din stil, slik at du kan kjøre snowboard med selvtillit og komfort.

Sjekk også ut de beste tilbudene på snowboard!

thirtytwo snowboard schoenen

Ulike ThirtyTwo snowboardstøvler

ThirtyTwo Fungerer med 4 forskjellige fôr. Comfort-, Team-, Performance- og Elite-fôr.

  • Comfort-fôret er en hodestøpt, isolerende innersko med komfortsele og komfortsåle.
  • Team er en litt hardere innersko som også har en isolerende innersko som kan støpes med hodet. I tillegg har den en forbedret sele og en mer støttende såle.
  • Performance liner er igjen litt stivere og mer formbar enn Team innerskoen. Denne skoen kommer også med en isolerende liner som kan formes med hodet, forbedret såle og en enda bedre sele som låser deg fast i ytterskoen.
  • Elite-fôret, crème de la crème blant innerskoene. Helt omformbar Insulation liner med tilpasset såle, supersterk sele og justerbar fleksibilitet i skoen ved hjelp av innlegg. Er bare det beste godt nok, og vil du sitte tett i skoen? Da bør du ta en titt på Elite-fôret.

Type lukking på dine ThirtyTwo snowboardstøvler

ThirtyTwo snowboardstøvler kombinerer funksjonalitet og stil med ulike snøre- og BOA-lukkesystemer. Med tradisjonelle snørebånd kan du justere passformen etter eget ønske, og stramme hver del av skoen individuelt for optimal kontroll og komfort. Dette klassiske systemet gir en velkjent passform som mange snowboardkjørere setter pris på.

BOA-spennene gir derimot en mer moderne tilnærming. Med en enkel omdreining på BOA-hjulet kan du raskt og nøyaktig justere spenningen i skoene, slik at du får perfekt passform på få sekunder. Dette er spesielt nyttig for deg som liker å komme deg raskt opp på fjellet og ikke vil kaste bort tid på å knyte snørebånd.

Enten du foretrekker tradisjonelle snørebånd eller de praktiske BOA-spennene, har ThirtyTwo flere modeller som passer dine behov. Dette gir deg muligheten til å velge din egen unike stil og passform, slik at du kan nyte snowboardopplevelsen med selvtillit og letthet.

ThirtyTwo kjøp snowboardstøvler på nettet

ThirtyTwo Vil du kjøpe snowboardstøvler på nettet? Da har du kommet til rett sted på Snowboards.no. I vår kolleksjon ThirtyTwo finner du snowboardstøvler til både menn og kvinner. Det er alltid best å prøve forskjellige modeller. Så besøk gjerne snowboardbutikken vår og få råd.

I tillegg til de flotte 32 støvlene har vi også snowboardstøvler fra merkene Burton, Rome og Nidecker