Det er kun venstre
På lager
Tilgjengelig online
Tilgjengelig i butikk
Tilgjengelig i butikk
Bestilt før kl. 15:00, sendt i dag
Gratis frakt
  • #1 På snowboards
  • Alle favorittmerkene dine under ett tak
  • Bestill før klokka 15:00 = sendt samme dag
  • Gratis frakt ved kjøp over € 99,95
Description

Oppdag TSG Arctic Knee 2nd Skin A

Møt TSG Arctic Knee 2nd Skin A, en myk knebeskyttelse laget av elastisk spandexstoff og ACF (Arti-Low Foam). Denne knebeskytteren er enkel i design og bruk, men gir utmerket støtdemping. Enten du kaster deg ut i snowparken eller utforsker terrenget, tilpasser Arctic Knee Sleeve seg kroppen din og gir deg en komfortabel passform og pålitelig ytelse.


Det som gjør at Arctic Knee 2nd Skin A skiller seg ut, er kombinasjonen av elastisk spandexstoff og ACF-skum. Disse materialene sikrer at knebeskytteren ikke bare er myk og fleksibel, men også har eksepsjonelle støtdempende egenskaper. Enten du lander hardt etter et hopp eller sykler gjennom humpete terreng, er denne knebeskytteren klar til å absorbere støtenergien og beskytte knærne.


Den lave profilen til Arctic Knee 2nd Skin A gjør at knebeskytteren former seg etter kroppen, noe som gir en komfortabel passform uten hindringer. Enten du suser av gårde i snowparken eller kjører tekniske utforkjøringer i terrenget, holder denne knebeskytteren seg godt på plass, slik at du kan gå trygt til fjells.


Arctic Knee 2nd Skin A er ideell for deg som foretrekker den mest komfortable knebeskytteren uten å gå på kompromiss med pålitelig støtte. ACF (Arti-Low Foam) er designet for å etterligne den fysiske strukturen til menneskelig brusk med molekylær freeflow-teknologi. I normal tilstand er det fleksibelt og mykt, men ved støt danner molekylene i ACF et hardt, beskyttende skall. Den gjenværende støtenergien omdannes til knapt merkbar varme før den når kroppen.


Enten du er en erfaren snowboarder eller nybegynner, tilbyr TSG Arctic Knee 2nd Skin A den perfekte kombinasjonen av komfort, fleksibilitet og beskyttelse. Velg Arctic Knee 2nd Skin A og nyt tryggheten som følger med høykvalitets knebeskyttelse som er både komfortabel og pålitelig.

Størrelsestabeller

Størrelsesdiagrammer

PROTECTOR SHORTS WMN XS S M L
HODE 69-74 74-79 79-84 84-89
Technical specifications
 TSG Arctic Knee 2nd Skin A Tekniske spesifikasjoner

Tekniske spesifikasjoner

Amplifi tilbyr avanserte beskyttelsesløsninger for idrettsutøvere, med innovative teknologier og sømløst utformede produkter som kombinerer komfort og sikkerhet. Utvalget omfatter blant annet knebeskyttere, hjelmer og ryggbeskyttere som er designet for å beskytte utøverne uten at det går ut over ytelsen.

Beskyttelsesnivå

Beskytteren er CE-merket for å vise at den er i samsvar med forordning (EU) 2016/425 om personlig verneutstyr.

Materiale

45 % ACF PU-skum, 35 % polyester, 10 % nylon, 5 % silisium, 3 % gummi, 2 % TACF PU-skum

Vekt

150 gr.

Anmeldelser
Kundeanmeldelser
Del dine tanker
Hvis du har brukt dette produktet, kan du dele dine tanker med andre kunder.
Skriv en anmeldelse
Loading...

You submitted your review for moderation.