Det er kun venstre
På lager
Tilgjengelig online
Tilgjengelig i butikk
Tilgjengelig i butikk
Bestilt før kl. 15:00, sendt i dag
Gratis frakt
  • #1 På snowboards
  • Alle favorittmerkene dine under ett tak
  • Bestill før klokka 15:00 = sendt samme dag
  • Gratis frakt ved kjøp over € 99,95
Description

Oppdag TSG Arctic Kraken-hjelmen

Hjelmen TSG Arctic Kraken-er designet for eventyrsyklister som ønsker optimal beskyttelse og komfort på fjellet. Hjelmen har et innovativt design med en serie innvendige EPS-skumsegmenter-som er forbundet med et forsterkende rammeverk. Denne konstruksjonen former seg nøyaktig etter hodeskallens dimensjoner og gir overlegen komfort uten at det går på bekostning av sikkerheten.


Fordelen med denne konstruksjonen er at den tilpasser seg hodets konturer, slik at hjelmen føles som en komfortabel lue samtidig som den oppfyller sikkerhetsstandardene for sykkel- og skaterhjelmer. FlexTech Instant Fit gjør det mulig å tilpasse hjelmen til enhver hodeform. Dette systemet bruker sammenkoblede innvendige EPS-skumsegmenter-som gjør at hjelmen bøyer seg og tilpasser seg hodets form. Tester har til og med vist at denne segmenteringen av EPS-skumlaget-kan spre energi raskere enn en konvensjonell EPS-liner.


Arctic Kraken--hjelmen har en hardshell--konstruksjon, der det ytre skallet av ABS- eller PP--plast er limt sammen med EPS--kjernen. Dette gir en slitesterk og slagfast konstruksjon i to deler. Hjelmen oppfyller ikke bare høye sikkerhetsstandarder, men gir også optimal beskyttelse mot harde støt.
Tuned Fit System gjør det mulig for hver enkelt syklist å justere passformen ved hjelp av ulike tykkelser på putene på innsiden av hjelmen. Hjelmene leveres som standard med to størrelser pads i hver sin farge, slik at du enkelt kan velge de padsene som passer perfekt til hodet ditt. Det er viktig å justere hjelmen med de medfølgende padsene for å oppnå optimal komfort og sikkerhet.


TSG 's Low Fit--design sørger for at hjelmen sitter lavt og beskytter hele bakhodet og sidene av hodet, uten å hindre synsfeltet eller begrense bevegelsesfriheten. Denne designen gir maksimal beskyttelse uten at det går ut over hjelmens komfort og funksjonalitet. TSG Arctic Kraken er den ideelle følgesvennen på alle eventyrlige turer på fjellet og kan kombineres perfekt med Goggle One, Goggle Two eller Goggle Four for et komplett antrekk.

Størrelsestabeller

Størrelsesdiagrammer

Hjelm S/M L/XL
Omkrets 54 - 56 cm 57 - 59 cm
Technical specifications
 TSG Arctic Kraken Solid Black Tekniske spesifikasjoner

Tekniske spesifikasjoner

Amplifi tilbyr avanserte beskyttelsesløsninger for idrettsutøvere, med innovative teknologier og sømløst utformede produkter som kombinerer komfort og sikkerhet. Utvalget omfatter blant annet knebeskyttere, hjelmer og ryggbeskyttere som er designet for å beskytte utøverne uten at det går ut over ytelsen.

Konstruksjon På-Mold

Hardshell-hjelmer er laget av ABS- eller PP-plast. Det ytre skallet er limt fast til EPS-kjernen-og utgjør en todelt konstruksjon som gir høy slitestyrke og optimal beskyttelse mot kraftige støt.

Justerbarhet

Tuned Fit--systemet gjør det mulig for syklisten å stille inn sin egen passform ved hjelp av puter i ulike tykkelser på innsiden av hjelmen. TSG hjelmer leveres alltid med puter i to størrelser. Hver størrelse har en egen farge, noe som gjør det enkelt å finne ut hvilke pads som passer til hjelmen på hodet. Det er svært viktig å justere hjelmen med de medfølgende padsene. Ved behov kan man for eksempel montere de litt tykkere putene bak på hodet og de tynnere putene foran på hodet, eller omvendt.

Vekt

540 Gr.

Anmeldelser
Kundeanmeldelser
Del dine tanker
Hvis du har brukt dette produktet, kan du dele dine tanker med andre kunder.
Skriv en anmeldelse
Loading...

You submitted your review for moderation.