Det er kun venstre
På lager
Tilgjengelig online
Tilgjengelig i butikk
Tilgjengelig i butikk
Bestilt før kl. 15:00, sendt i dag
Gratis frakt
  • #1 På snowboards
  • Alle favorittmerkene dine under ett tak
  • Bestill før klokka 15:00 = sendt samme dag
  • Gratis frakt ved kjøp over € 99,95
Description

Oppdag TSG Backbone Tank A 2.0

Møt TSG Backbone Tank A 2.0, den ultimate ryggbeskytteren med lav profil som ikke bare gir omfattende og sikker ryggdekning, men som også er utstyrt med praktiske funksjoner for den moderne eventyreren. Denne ryggbeskytteren kombinerer avansert beskyttelse med funksjonell oppbevaring, noe som gjør den til en uunnværlig del av utstyret ditt, enten du skal til fjells, utforske parken eller bare ha det gøy i bakken.

TSG Backbone Tank A 2.0 bruker ACF-skum (Arti-Lage) til ryggbeskyttelsen, et materiale som ikke bare er lett, men også ekstremt støtdempende. Det betyr at du kan føle deg helt trygg når du vet at ryggen er beskyttet mot harde slag. Den ergonomiske og tettsittende passformen sørger for førsteklasses beskyttelse og komfort, uansett hvor intensivt du sykler.

Backbone Tank A 2.0 skiller seg ut med den innebygde drikkeposen. Med et eget rom for et drikkesystem, inkludert slangeføringer og borrelåslukking, vil du alltid være godt hydrert når du er ute på tur. De fire utskjæringene på ryggpanelet gjør det dessuten ekstra praktisk å trekke vannslangen, mens vannslangeløkkene på skuldrene og stroppene sørger for et organisert og tilgjengelig design.

Pusteevne er prioritert med 3D Mesh på innsiden av ryggbeskytteren. Denne konstruksjonen gir ventilasjon og komfort, slik at du kan sykle komfortabelt hele dagen. Den slanke passformen til Backbone Tank A 2.0 gjør at du knapt merker at du har den på deg, selv under en ryggsekk, mens den justerbare linningen med borrelåslukking og oppbevaringslommen sørger for at alt holder seg på plass.

Som en ekstra bonus har TSG Backbone Tank A 2.0 praktiske oppbevaringsmuligheter. En oppbevaringslomme med borrelåslås i linningen og en ekstra åpen lomme på ryggen gir god plass til skipass og andre ting du trenger på tur i bakken.

Enten du er en erfaren proff eller nybegynner på snowboard, er TSG Backbone Tank A 2.0 den ideelle følgesvennen for den moderne snowboardkjøreren som ikke bare er opptatt av sikkerhet, men også av funksjonalitet og komfort på fjellet.

Størrelsestabeller

Størrelsesdiagrammer

Ryggbeskyttelse menn

S

M

L

XL

Torso lengde

39-43 cm

44-48 cm

44-48 cm

48-53 cm

Kroppshøyde

165-170 cm

170-180 cm

180-185 cm

185-190 cm

Technical specifications
 TSG Backbone Tank A 2.0  Tekniske spesifikasjoner

Tekniske spesifikasjoner

Amplifi tilbyr avanserte beskyttelsesløsninger for idrettsutøvere, med innovative teknologier og sømløst utformede produkter som kombinerer komfort og sikkerhet. Utvalget omfatter blant annet knebeskyttere, hjelmer og ryggbeskyttere som er designet for å beskytte utøverne uten at det går ut over ytelsen.

Beskyttelsesnivå

Beskytteren er CE-merket for å vise at den er i samsvar med forordning (EU) 2016/425 om personlig verneutstyr.

Materiale

55 % ACF PU-skum, 30 % Polyester, 5 % Nylon, 6 % EVA

Vekt

566 Gr.

Anmeldelser
Kundeanmeldelser
Del dine tanker
Hvis du har brukt dette produktet, kan du dele dine tanker med andre kunder.
Skriv en anmeldelse
Loading...

You submitted your review for moderation.