Det er kun venstre
På lager
Tilgjengelig online
Tilgjengelig i butikk
Tilgjengelig i butikk
Bestilt før kl. 15:00, sendt i dag
Gratis frakt
  • #1 På snowboards
  • Alle favorittmerkene dine under ett tak
  • Bestill før klokka 15:00 = sendt samme dag
  • Gratis frakt ved kjøp over € 99,95
Description

Oppdag TSG Backbone Vest A for barn

TSG Backbone Vest A er det perfekte valget for små snowboardkjørere som ønsker optimal beskyttelse mot harde slag, samtidig som komforten og bevegelsesfriheten opprettholdes. Vesten gir beskyttelse på nivå 1 og er designet med tanke på sikkerhet og komfort.


Backbone Vest A består av en velsittende spandexvest som kan vaskes for enkelhets skyld. Dette sikrer at du alltid har friskt og rent utstyr til neste eventyr på fjellet. Vesten er designet med ventilasjon i mesh, slik at du kan opprettholde et optimalt personlig klima selv under de mest intense turene. Takket være disse ventilasjonsfunksjonene kan du nyte maksimal komfort og pusteevne uansett forhold.


En unik egenskap ved Backbone Vest A er de avtakbare softshell Arti-Lage-skumbeskytterne i Arti-Lage-skum, som er innebygd i ermene på vesten. Disse beskytterne er ekstremt lette, men gir likevel imponerende beskyttelse mot kraftige støt. Arti-Low-skummet absorberer støtet og fordeler kraften, noe som gir deg bedre beskyttelse mot støt og fall.


For å sikre at alt holder seg på plass, er hele enheten festet med et innvendig midjebånd og en solid glidelås. Dette sikrer en sikker og komfortabel passform som ikke forskyver seg, selv under de mest intense bevegelser og manøvrer på snowboardet.


Det som virkelig skiller Backbone Vest A ut, er den førsteklasses beskyttelsen den gir mot ryggskader, til en uslåelig pris. Du får beskyttelse og komfort i toppklasse uten å belaste lommeboken.


Kort sagt er TSG Backbone Vest A et must for alle seriøse snowboardere som tar sikkerhet på alvor. Med denne vesten kan du kjøre nedover fjellet med selvtillit og ro i sjelen, vel vitende om at ryggen din er beskyttet og at komforten og bevegelsesfriheten din er ivaretatt. Gå for nivå 1-forsvar med Backbone Vest A og opplev fordelene med beskyttelse av høy kvalitet.

Størrelsestabeller

Størrelsesdiagrammer

Størrelse JXXS JXS
KROPPHØYDE 110-120 CM 120-140 CM
TORSO LENGDE 26-30 CM 31-35
Technical specifications
 TSG Backbone Vest Junior Tekniske spesifikasjoner

Tekniske spesifikasjoner

Amplifi tilbyr avanserte beskyttelsesløsninger for idrettsutøvere, med innovative teknologier og sømløst utformede produkter som kombinerer komfort og sikkerhet. Utvalget omfatter blant annet knebeskyttere, hjelmer og ryggbeskyttere som er designet for å beskytte utøverne uten at det går ut over ytelsen.

Beskyttelsesnivå

EN 1621-2, NIVÅ 1

Materiale

55 % ACF PU-skum - 30 % polyester - 5 % nylon - 6 % EVA - 4 % gummi

Vekt

480 gr.

Anmeldelser
Kundeanmeldelser
Del dine tanker
Hvis du har brukt dette produktet, kan du dele dine tanker med andre kunder.
Skriv en anmeldelse
Loading...

You submitted your review for moderation.