Det er kun venstre
På lager
Tilgjengelig online
Tilgjengelig i butikk
Tilgjengelig i butikk
Bestilt før kl. 15:00, sendt i dag
Gratis frakt
  • #1 På snowboards
  • Alle favorittmerkene dine under ett tak
  • Bestill før klokka 15:00 = sendt samme dag
  • Gratis frakt ved kjøp over € 99,95
Description

Oppdag TSG Fluehjelm

Hjelmen TSG Fly-hjelmen har ikke bare et tidløst design og en ultralett in-mold-konstruksjon, men også avanserte funksjoner som sikrer perfekt passform og optimal komfort under skøyteøktene.


Hjelmen veier bare 350 g og er designet med Snug Fit-teknologi for en opplevelse uten vingling og bekymringer. Vårt Tuned Fit System gjør det mulig å finjustere passformen med ulike tykkelser på de medfølgende padsene. Hver størrelse kommer i ulike farger, noe som gjør det enkelt å velge riktig pute og tilpasse hjelmen til hodeformen. Det er viktig å justere hjelmen med disse putene for optimal komfort og sikkerhet. For eksempel kan de litt tykkere putene monteres bak på hodet, mens putene foran kan være tynnere, eller omvendt.


Hjelmer av typen TSG er designet med anatomien i tankene, med en grunnform som følger de nøyaktige kurvene til det menneskelige hodet. Dette resulterer i TSG Snug Fit, der hjelmen sitter godt rundt hodet. Dette gjør at hjelmen ser mindre klumpete ut og gir bedre passform. Siden og baksiden av hjelmen er mer buet og går tydelig innover, i motsetning til andre hjelmer som går rett ned. Resultatet er en kontaktring inne i hjelmen, der hodet berører hjelmen overalt.


I tillegg til bedre passform ser hjelmer med Snug Fit mindre klumpete ut. Å løfte TSG-hjelmen av hodet krever mer kraft enn konkurrerende modeller, noe som er viktig for å sikre at hjelmen ikke forskyver seg under bruk og, viktigst av alt, holder seg i riktig posisjon selv ved et fall.


Med Low Fit-designet sitter hjelmen lavt og beskytter hele baksiden og sidene av hodet, uten å begrense synsfeltet eller hindre bevegelse. Dermed beskytter hjelmen bare det den dekker, og hjelmen gir optimal beskyttelse uten at det går på bekostning av komfort og stil. Nyt den ultimate kombinasjonen av lettvektskonstruksjon, avansert passformteknologi og tidløs design med TSG Fly-hjelmen.

Størrelsestabeller

Størrelsesdiagrammer

Hjelm S/M L/XL XXL
Omkrets 54-56 cm 57-59 cm 59-61 cm
Technical specifications
 TSG Fly Solid Black Tekniske spesifikasjoner

Tekniske spesifikasjoner

Amplifi tilbyr avanserte beskyttelsesløsninger for idrettsutøvere, med innovative teknologier og sømløst utformede produkter som kombinerer komfort og sikkerhet. Utvalget omfatter blant annet knebeskyttere, hjelmer og ryggbeskyttere som er designet for å beskytte idrettsutøvere uten at det går ut over ytelsen.

Konstruksjon I støpeformen

In-Mold Construction er en teknikk der det støtdempende EPS-fôret festes direkte på polykarbonatskallene for å skape en lett og sterk struktur.

Justerbarhet

Tuned Fit-systemet gjør det mulig for syklisten å justere sin egen passform ved hjelp av puter i ulike tykkelser på innsiden av hjelmen. TSG Hjelmer leveres alltid med puter i to størrelser. Hver størrelse har en egen farge, noe som gjør det enkelt å finne ut hvilke pads som passer til hjelmen på hodet. Det er svært viktig å justere hjelmen med de medfølgende padsene. Ved behov kan man for eksempel montere de litt tykkere putene bak på hodet og de tynnere putene foran på hodet, eller omvendt.

Vekt

350 gr.

Anmeldelser
Kundeanmeldelser
Del dine tanker
Hvis du har brukt dette produktet, kan du dele dine tanker med andre kunder.
Skriv en anmeldelse
Loading...

You submitted your review for moderation.