Det er kun venstre
På lager
Tilgjengelig online
Tilgjengelig i butikk
Tilgjengelig i butikk
Bestilt før kl. 15:00, sendt i dag
Gratis frakt
  • #1 På snowboards
  • Alle favorittmerkene dine under ett tak
  • Bestill før klokka 15:00 = sendt samme dag
  • Gratis frakt ved kjøp over € 99,95
Description

Oppdag TSG Gravity 2.0-hjelm

Gravity-hjelmen TSG Gravity-hjelmen er det ultimate eksempelet på avansert hjelmteknologi, designet med fokus på passform, komfort og beskyttelse under alle dine skateeventyr. Med sine unike egenskaper og strømlinjeformede form er denne hjelmen et uunnværlig tilbehør for enhver skater som ønsker ultimat sikkerhet og stil.


Gravity-hjelmen har en tilpasset, lav og tettsittende passform, noe som gjør den til en av de tynneste hardshell-hjelmene på markedet. Den robuste hardshell-konstruksjonen i skatestil beskytter alle viktige deler av hodet på en sikker måte, og gir slitestyrke og optimal beskyttelse mot støt. Utformingen følger hodets anatomiske konturer for god passform og skreddersydd komfort.


Gravity-hjelmen kan kombineres med Goggle One, Goggle Two eller Goggle Four, og gir et allsidig og kult utseende som passer din individuelle stil.
TSG Hardshell-hjelmer er laget av slitesterke materialer som ABS- eller PP-plast. Dette ytre skallet er limt til EPS-kjernen, noe som resulterer i en todelt konstruksjon som gir optimal holdbarhet og ultimat beskyttelse mot støt.


Tuned Fit System gjør det mulig for syklistene å tilpasse passformen ved hjelp av puter i ulike tykkelser på innsiden av hjelmen. Hver størrelse leveres i ulike farger, noe som gjør det enkelt å velge de riktige putene for optimal passform. Justering av hjelmen med de medfølgende padsene er avgjørende for komfort og sikkerhet.
Med TSG Snug Fit er hjelmen designet i henhold til en grunnleggende anatomisk form, slik at hjelmen følger hodets naturlige kurver. Dette skaper en kontaktring inne i hjelmen, der hodet berører hjelmen overalt. Snug Fit gir ikke bare bedre passform, men gjør også at hjelmen ser mindre klumpete ut.

Hjelmen TSG Low Fit sitter lavt og beskytter hele baksiden og sidene av hodet uten å begrense synsfeltet eller hindre bevegelse. Dette sikrer optimal beskyttelse uten at det går på bekostning av komfort og stil.


Komforten er prioritert med 14 ventilasjonsåpninger og luftgjennomstrømningskanaler, en belagt front for ekstra styrke, komfortabel polstring i to størrelser som er avtakbar og vaskbar, og avtakbare myke øreputer og nakkerull for ekstra varme og komfort.


Velg TSG Gravity-hjelmen og opplev den perfekte kombinasjonen av avansert teknologi, passform, komfort og stil for alle dine skateeventyr.

Størrelsestabeller

Størrelsesdiagrammer

Hjelm S/M L/XL XXL
Omkrets 54-56 cm 57-59 cm 59-61 cm
Technical specifications
 TSG Gravity 2.0 Solid Black Tekniske spesifikasjoner

Tekniske spesifikasjoner

Amplifi tilbyr avanserte beskyttelsesløsninger for idrettsutøvere, med innovative teknologier og sømløst utformede produkter som kombinerer komfort og sikkerhet. Utvalget omfatter blant annet knebeskyttere, hjelmer og ryggbeskyttere som er designet for å beskytte idrettsutøvere uten at det går ut over ytelsen.

Konstruksjon Hardt skall

Hardshell-hjelmer er laget av ABS- eller PP-plast. Det ytre skallet er limt fast til EPS-kjernen i en todelt konstruksjon som gir høy slitestyrke og optimal beskyttelse mot kraftige støt.

Justerbarhet

Tuned Fit-systemet gjør det mulig for syklisten å justere sin egen passform ved hjelp av puter i ulike tykkelser på innsiden av hjelmen. TSG Hjelmer leveres alltid med puter i to størrelser. Hver størrelse har en egen farge, noe som gjør det enkelt å finne ut hvilke pads som passer til hjelmen på hodet. Det er svært viktig å justere hjelmen med de medfølgende padsene. Ved behov kan man for eksempel montere de litt tykkere putene bak på hodet og de tynnere putene foran på hodet, eller omvendt.

Vekt

540 Gr.

Anmeldelser
Kundeanmeldelser
Del dine tanker
Hvis du har brukt dette produktet, kan du dele dine tanker med andre kunder.
Skriv en anmeldelse
Loading...

You submitted your review for moderation.