VANS snowboardstøvler

VANS snowboardsko

VANS har vært kjent for sine skatersko i en årrekke. De har laget disse skoene siden 1966, og i dag er de blitt et av de største "alternative" merkene på planeten.

VANS Snowboardskoene har den samme stilen og sansen for detaljer som du er vant til fra dette fine merket. I tillegg til å se superfine ut, er disse skoene også teknisk svært sterke.

I tillegg til vår kolleksjon VANS sko, kan du sjekke ut resten av snowboardstøvlene våre og bestille online med gratis frakt fra €49,95.

 

VANS snowboardboots

VANS teknologi i snowboardstøvler

SnowboardstøvelenVANS er full av ny teknologi, og det er ingen overraskelse - alt for å lage den beste snowboardstøvelen på markedet. Selvsagt konkurrerer alle merker om dette, så det gir bare bedre og bedre støvler, noe vi liker!

Popcush og Ultracush

Popcush finnes i hele "sport"-serien. Dette ekstra innlegget i hælen på skoen beskytter hælen når du lander hardt og feil.

Ultracush er en spesiell type ytelsesskum som erstatter overflødig materiale med denne lette varianten.

Ingen flere kalde føtter i VANS snowboardstøvlene dine

Alle VANS snowboardstøvler er utstyrt med et spesielt varmesjikt, slik at all varmen du har i føttene, forblir der. Med et spesielt innlegg går mesteparten av varmen til tærne, slik at du slipper å fryse på tærne etter en lang dag i bakken. Den populære VANS høykvalitetsstandarden!

Forskjellige innersko

De fungerer med forskjellige innersko. 3 forskjellige for å være presis. Hver støvel har sine egne kvaliteter, og den ene er litt bedre enn den andre. Alle VANS snowboardstøvler er imidlertid varmeformbare.

  • V1 Ultracush er det grunnleggende fôret, dette fôret har en fleksibel toebox og er helt varmestøpt.
  • V2 Ultracush Smartwool-fôr har merino smartwool, som er mykt, luktfritt og holder føttene tørre lenger enn et vanlig fôr. I tillegg er V2-innerskoen utstyrt med X-gace. Dette er en ekstra avstivning rundt ankelen.
  • V3 Ultracush TNF Flashdry liner, er den beste innerskoen fra VANS. Utstyrt med en forbedret X-cage-støtte for ankelen og flashdry-stoff utviklet av The North Face. Dette stoffet oppfører seg som enekstra hud. Dette spesielle stoffet blir faktisk ikke vått og bekjemper lukt. I tillegg er V3-støvelen utrolig godt formet etter føttene dine.

 

Lukking på VANS snowboardstøvler

VANS fungerer mye med den velkjente BOA-lukkingen. Dette er imidlertid ofte i kombinasjon med et annet lukkesystem. Det finnes sko med 1 BOA eller med 2 BOA. Det er også utviklet en annen lukking for hver type sko. Noen med Custom guide, slik at BOA-kabelen tilpasser seg formen på foten din. En annen sko fungerer igjen med 2 lukkinger for å justere både toppen og begge separat.

Hybridlukninger er en kombinasjon av den gamle, velkjente snøringen og det "nye" BOA-systemet. Det beste fra begge verdener!

VANS Infuse

VANS Infuse er toppmodellen fra Collestie. Støvlene er raskere, lettere, sterkere og fullpakket med tekniske funksjoner. For eksempel kan fleksen i Infuse justeres ved hjelp av to staver som kan fjernes når du vil kjøre med mer fleks i støvlene. Dette systemet kalles Flex Control System på VANS. I tillegg har snowboardstøvelen et V3-fôr. Sammen med V2 UltraCush-fotsengen sikrer dette støtte, maksimal komfort og topp ytelse.

Det er superenkelt å lukke støvelen med VANS Hybrid Plus BOA-systemet. Dette systemet kombinerer tradisjonell snøring med kraften fra en Boa.

VANS Aura Pro

VANS Aura Pro kan best beskrives med tre enkle ord: Stil, komfort og kontroll. Disse støvlene har dobbel BOA. Også kalt Boa Focus. Fordelen med dobbel Boa-lukning er at du kan justere både toppen og bunnen av støvlene separat. Den lette V2 Waffleflex-yttersålen og UltrCush-mellomsålen gir en naturlig fleks som forbedrer brettfølelsen.

Fôret som VANS har lagt i Aura Pro er et V2-fôr. Dette fôret er varmeformbart. Det betyr at du kan varme opp støvelen med en spesiell hårføner. Når du har varmet den opp, står du i snowboardstøvlene en stund og etterlater fotavtrykket ditt i fôret. Kort sagt: En flott all mountain/freeride snowboardstøvel som kombinerer komfort, stil og ytelse.

VANS Kjøp snowboardstøvler på nettet hos Snowboards.no

VANS Vil du kjøpe snowboardstøvler på nettet? Da er Snowboards.no stedet å være! Du kan bestille dine nye VANS støvler trygt og raskt på nettet. Vi sender støvlene til deg veldig raskt med PostNL. Vil du heller se snowboardstøvlene i virkeligheten og prøve forskjellige modeller? Kom innom snowboardbutikken vår. Butikken er lett tilgjengelig, og du kan parkere bilen gratis.

Foruten flotte VANS støvler, har vi også snowboardstøvler fra ThirtyTwo, Rome, Burton og Nidecker

VANS snowboardschoenen