Vedlikeholdssett for snowboard og ski

Vedlikeholdssett: et must for optimal ytelse i snøen

Som ivrig snowboardkjører vet du at det er viktig å vedlikeholde snowboardet for å sikre maksimal ytelse og moro i bakken. Et godt vedlikeholdt snowboard glir jevnt på snøen, gir bedre kontroll og varer lenger. For å holde snowboardet ditt i topp stand er et komplett vedlikeholdssett et must. Vi tilbyr et bredt utvalg av vedlikeholdssett for snowboard, som består av produkter av høy kvalitet fra kjente merker som Oneball, Dakine, , og Holmenkol.

onderhoudssets

Vedlikeholdssett for smøring av snowboard eller ski

De fleste vintersportentusiaster smører skiene eller snowboardet en gang i året. Er det nok vedlikehold for skiene eller snowboardet ditt? Det avhenger av flere faktorer. Friksjonen mellom underlaget og snøen skaper en tynn film av vann. Denne vannfilmen må dreneres for at du skal kunne gli. Voks gjør at vannet dreneres raskere. Hvis du drar på en ukes skitur og snøen er våt på grunn av de høye temperaturene, vil underlaget på skiene eller snowboardet ditt miste voksen raskere enn når det er iskaldt. I de fleste butikker blir ski og snowboard smurt maskinelt. Det er i og for seg helt greit. Men det får ikke maksimalt med voks inn i underlaget. Vi anbefaler derfor at du smører snowboardet eller skiene dine med varm voks påført med et smørejern. I vedlikeholdssettene våre finner du alt du trenger for å vedlikeholde underlaget for maksimal glideevne.

Vedlikeholdssett for sliping av stålkanter

Hvis du alltid vil ha et godt grep, er regelmessig sliping av stålkanter et must. Derfor tilbyr vi vedlikeholdssett som inneholder alt du trenger for å slipe stålkantene på skiene eller snowboardet ditt, slik at du alltid får perfekt feste. Vi får ofte spørsmålet: Hvor ofte bør du slipe? Det avhenger av hvilke forhold du har stått på ski eller snowboard under. Hvis løypen er ganske isete, er det logisk at stålkanten raskere blir sløv og mindre skarp. Er det lite snø og synlige småstein? Da får du fort grader på stålkanten.

Gjør ditt eget vedlikehold med et komplett vedlikeholdssett

Planlegger du å vedlikeholde skiene eller snowboardet ditt selv? Da bør du ha et godt og komplett vedlikeholdssett. I begynnelsen kan det være litt spennende å komme i gang selv. Selvvedlikehold er ikke avansert matematikk. Hvis du er litt hendig og har et vedlikeholdssett for å smøre og slipe skiene eller snowboardet ditt selv, vil du definitivt lykkes. Du vil snart merke at du blir bedre til det. Det beste er at du også vil oppleve et bedre resultat enn når du tar skien eller snowboardet til et verksted.

Kjøp et komplett vedlikeholdssett hos Snowboards.no

Bestill vedlikeholdssettet ditt enkelt og raskt på Snowboards.no. Vil du begynne å vedlikeholde snowboardet ditt selv og trenger tips eller forklaring? Kom innom snowboardbutikken vår. Vi hjelper deg gjerne i gang og lærer deg det grunnleggende om hvordan du vedlikeholder snowboardet ditt selv.

complete onderhoudssets