Slipesett

Slipesett til snowboard: et must for maksimalt grep i bakken

Hvis du er en ivrig snowboardkjører, vet du bedre enn noen andre at en godt slipt stålkant er et must for godt grep. Et godt snowboardslipesett bør derfor ikke mangle i utstyret ditt. Et godt slipt snowboard gir bedre grep og bedre glideevne. I vår samling av vedlikeholdsmateriell for snowboard finner du noen komplette slipesett fra merker som Oneballog Holmenkol.som inneholder alt du trenger for å forberede stålsiden på snowboardet ditt optimalt.

Snowboard slijpset

Slipesett for å slipe snowboardet eller skiene dine selv

De fleste vintersportentusiaster sliper skiene eller snowboardet en gang i året. Er det tilstrekkelig vedlikehold for skiene eller snowboardet ditt? Det avhenger av flere faktorer. Hvor lenge driver du for eksempel med vintersport, hvilke forhold møter du? Når du har et snowboardslipesett, kan du slipe stålkanten til enhver tid. Når bakkene er isete, blir stålsiden på snowboardet eller skiene raskere sløv eller avrundet enn når det er mye nysnø. Allerede etter to-tre dager med snowboarding i isete bakker merker du at du har mistet grepet. Hvis du har med deg et slipesett på ferien, kan du få stålkanten superskarp igjen. Det gir bedre grep og mer moro resten av uken.

Snowboard-slipesett for å slipe snowboardet ditt selv

Hvis du alltid forventer eller krever godt grep, er regelmessig sliping av stålkanten et must. Derfor tilbyr vi komplette slipesett som inneholder alt du trenger for å slipe stålkantene på skiene eller snowboardet ditt, slik at du alltid får et perfekt feste. Vi får ofte spørsmålet: Hvor ofte bør du slipe? Det avhenger av hvilke forhold du har kjørt ski eller snowboard under. Hvis løypen er ganske hard, er det logisk at stålkanten raskere blir sløv og mindre skarp. Er det lite snø og synlige småstein? Da vil du snart få grader på stålsiden. Bruk en oksidstein til å fjerne grater og en diamantfil til å polere stålsiden.

Kjøp et komplett slipesett hos Sideways

Bestill slipesettet ditt enkelt og raskt på Snowboards.no. Vil du begynne å vedlikeholde snowboardet ditt selv og trenger tips eller forklaring? Kom innom snowboardbutikken vår. Vi hjelper deg gjerne i gang og lærer deg det grunnleggende om hvordan du sliper snowboardet ditt selv. I tillegg til komplette slipesett har vi også komplette voksesett i vårt sortiment.

complete slijpset