Vedlikeholdssett for snowboard

Vedlikeholdssett for snowboard: for perfekt ytelse i snøen

Hvis du er en ivrig snowboardkjører, vet du at vedlikehold av snowboardet ditt er et must. Et godt vedlikeholdt snowboard glir bedre og har bedre grep. Et godt vedlikeholdssett for snowboard bør derfor ikke mangle. Hvis du er på utkikk etter komplette vedlikeholdssett for snowboard for å holde brettet ditt i perfekt stand, har du kommet til rett sted. I vår kolleksjon finner du snowboardpuss- og vokssett fra merker som Holmenkol og Oneball

snowboard onderhoudsset

Vedlikeholdssett for snowboard for å vokse snowboardet selv

De fleste snowboardkjørere vokser brettet en gang i året. Er det nok når du kjører snowboard en hel uke? Det avhenger av en rekke faktorer. Friksjonen mellom underlaget og snøen skaper en tynn film av vann. Denne vannfilmen må dreneres for at du skal kunne gli. Voks gjør at vannet dreneres raskere. Når du kjører snowboard i en uke og snøen er våt på grunn av den høye temperaturen, vil underlaget på snowboardet ditt miste voksen raskere enn når det er iskaldt. I de fleste butikker er snowboardet ditt maskinvokset. Det er i og for seg helt greit. Det får imidlertid ikke maksimalt med voks inn i underlaget på snowboardet. Vi anbefaler derfor at du vokser snowboardet ditt med varm voks påført med et voksjern. I snowboardvedlikeholdssettene våre finner du alle artiklene du trenger for å vedlikeholde underlaget ditt slik at du får maksimal glideevne.

Vedlikeholdssett for snowboard for sliping av stålkantene på brettet ditt

Hvis du alltid vil ha godt grep når du kjører snowboard, er regelmessig sliping av stålkantene på snowboardet ditt et must. Derfor tilbyr vi vedlikeholdssett for snowboard som inneholder alt du trenger for å slipe stålkantene på snowboardet slik at du alltid får et perfekt grep. Vi får jevnlig spørsmålet; Hvor ofte bør jeg slipe snowboardet mitt? Det kommer an på hvilke forhold du har kjørt snowboard under. Hvis pisten er ganske isete, kan det være logisk at stålkantene på brettet ditt blir sløve og mindre skarpe raskere. Er det lite snø og synlige småstein? Da vil du snart få grader på stålsiden av snowboardet ditt.

Gjør vedlikeholdet selv med et komplett vedlikeholdssett til snowboardet ditt

Har du planer om å vedlikeholde snowboardet ditt selv? Da bør du ikke mangle et godt og komplett vedlikeholdssett for snowboard. I begynnelsen vil du kanskje synes det er litt spennende å gjøre det selv. Å vedlikeholde snowboardet selv er ikke avansert matematikk. Hvis du er litt hendig og har et snowboardvedlikeholdssett for å vokse og slipe snowboardet ditt selv, vil du definitivt lykkes. Du vil snart merke at du blir bedre og bedre til det. Det beste er at du også vil oppleve et bedre resultat enn når du tar snowboardet til et vedlikeholdsverksted. Kom i gang selv og opplev mer snowboardglede!

Kjøp et komplett vedlikeholdssett for snowboard på Snowboards.no

Bestill vedlikeholdssettet for snowboard enkelt og raskt på Snowboards.no. Vil du begynne å vedlikeholde snowboardet ditt selv og trenger tips eller forklaringer? Kom innom snowboardbutikken vår. Vi hjelper deg gjerne i gang og lærer deg det grunnleggende om hvordan du vedlikeholder snowboardet ditt selv.

complete snowboard onderhoudsset