Voks-sett

snowboard waxset

Voksesett for vedlikehold av snowboard: Få det beste ut av snowboardet ditt

Som ivrig snowboardkjører vet du hvor viktig det er å vedlikeholde snowboardet regelmessig. En av de viktigste vedlikeholdsaktivitetene er voksing av snowboardets belter. Dette sikrer ikke bare en jevn og rask kjøring i bakken, men forlenger også snowboardets levetid. Når du vokser snowboardbunnen skikkelig med et voksesett, vil du merke at du får bedre glideevne og færre stopp ved flate forbindelsesstykker. Med et komplett voksesett har du alt du trenger for å vokse og vedlikeholde snowboardet ditt. Vi har et bredt utvalg av voksesett fra toppmerker som Holmenkol og Oneball

Hva inneholder et vokssett for vedlikehold av snowboard?

Et typisk voksesett for vedlikehold av snowboard inneholder en rekke verktøy og produkter for å rengjøre, vokse og beskytte snowboardet ditt. Et godt voksesett inneholder et voksjern, ulike børster, skraper, underlagsrens og selvfølgelig voks. SettetHolmenkol Smartwaxer inneholder også en ptex-pinne til å reparere underlaget når det er skadet.

Hva mer trenger du i tillegg til et vokssett?

Når du har et godt voksesett for å vokse snowboardet skikkelig, trenger du bare klemmer eller braketter som du kan stabilisere snowboardet på. Disse klemmene er demonterbare, og du kan ta dem med deg på vintersportsferien. Så ta med deg snowboardvokssettet og klemmene på ferien, slik at du kan vokse snowboardet midt i uken. Spesielt når temperaturen er litt høyere, vil vannet få voksen til å forsvinne raskere, noe som vil påvirke glideevnen.

Før du begynner å vokse, må du først rengjøre underlaget. Underlaget kan rengjøres med et rengjøringsmiddel eller en myk voks. Ta derfor en god titt på hva som følger med i voksesettet, og bestill et rengjøringsmiddel ved behov.

snowboard waxsets

Kjøp komplette snowboardvokssett på nettet

Bestill ditt snowboardvokssett raskt og enkelt på Snowboards.no. Vil du begynne å vedlikeholde snowboardet ditt selv, og trenger du tips eller forklaring? Kom innom snowboardbutikken vår. Vi hjelper deg gjerne i gang og lærer deg det grunnleggende om hvordan du vedlikeholder snowboardet ditt selv.