Gni på voks

Alt du trenger å vite om Rub-On-voks

Rub-on-voks er en type ski- og snowboardvoks som påføres direkte på beltene på skiene eller snowboardet uten bruk av strykejern. Den kommer i form av flytende voks eller vokssticks og er en rask og enkel måte å forbedre glideevnen og holdbarheten til utstyret på. Har du ikke lyst til å gå i gang med et smørejern? Da er rub-on-voks et godt alternativ

Sammensetning av rub-on-voks

Rub-on-voks består av en blanding av voks og tilsetningsstoffer som sikrer god glideevne og beskyttelse mot friksjon. Den nøyaktige sammensetningen kan variere avhengig av merke og bruksområde, men de fleste rub-on-voksene inneholder en kombinasjon av syntetisk og/eller naturlig voks.

Hva er fordelene med rub-on-voks?

Påføring av rub-on-voks har flere fordeler sammenlignet med varmvoks. Her er de tre viktigste fordelene:

  1. Enkel å bruke: Rub-on-voks krever ikke noe spesialutstyr eller varmekilder og kan enkelt påføres med minimal innsats.
  2. Rask påføring: Det tar bare noen få minutter å påføre rub-on-voks, noe som gjør den ideell for oppfriskninger i siste liten eller raske vedlikeholdsjobber.
  3. Praktisk på farten: Rub-on-voks er kompakt og bærbar, noe som gjør den enkel å ta med seg på ski- eller snowboardturer for rask påføring på farten.

Når bør du velge Rub On-voks?

Rub On-voks er en voks du alltid bør ta med deg på vintersportturen. Hvorfor? Her er de tre viktigste grunnene til at du bør vokse snowboardet ditt med Rub Ons voks

  • Daglig vedlikeholdsvoks: Den er ideell for daglig smøring under panseret for å forbedre glideevnen mellom varmvoksøktene.
  • Smøring i siste liten: Rub Ons-voks kan påføres raskt for smøring i siste liten før du begir deg opp på fjellet for å øke glideevnen.
  • Nødreparasjoner: Kan brukes til nødreparasjoner for å redusere friksjonen og beskytte underlaget mot skader.

rub on wax

Kjøp Rub On-voks til snowboardet ditt på nettet

Så bra at du skal begynne å vokse snowboardet ditt selv med Rub On-voks. Du har kommet til rett sted for alt du trenger for å vokse og polere snowboardet ditt. I nettbutikken vår finner du et stort utvalg av vedlikeholdsprodukter til snowboard fra merker som Holmenkol og Oneball. Leter du etter et komplett voks- eller slipesett? Da er Sideways stedet å være!