Snowboardtrekk

Kjøp snowboardtrekk

Som ivrig snowboardkjører er du naturligvis glad i ditt eget snowboard. Derfor er det svært viktig å oppbevare og transportere brettet ditt trygt i et snowboardovertrekk av høy kvalitet. Er du på utkikk etter en passende snowboardbag? Da er Snowboards.no stedet for deg. I vår omfattende kolleksjon finner du et bredt utvalg av snowboarddeksler fra kjente merker som Dakine, Burton og Amplifi.

Hva bør du være oppmerksom på når du kjøper et snowboardhylster?

Et snowboardhylster er et uunnværlig tilbehør for alle snowboardkjørere som skal på eventyr i snøen. Det er ikke bare en praktisk måte å transportere det verdifulle snowboardet ditt på, men sørger også for at det er godt beskyttet mot skader under transporten. Når du skal velge riktig snowboardtrekk, er det flere viktige aspekter å ta hensyn til. I denne omfattende guiden tar vi for oss alle de viktige faktorene, slik at du kan ta et informert valg når du skal finne det snowboardtrekket som passer best til dine behov.

 1. Størrelse og passform: Det er viktig at snowboardtrekket er stort nok til å passe snowboardet ditt, inkludert bindinger og annet tilbehør. En god rettesnor er å velge et overtrekk som er minst 5-10 cm lengre enn snowboardet. Da får du nok plass til å oppbevare snowboardet på en trygg måte.
 2. Holdbarhet og materiale: Velg et snowboardtrekk som er laget av et solid og slitesterkt materiale, for eksempel nylon eller polyester. Et slitesterkt trekk beskytter snowboardet mot skader på reisen. Noen trekk har også et vannavstøtende belegg som beskytter snowboardet mot fuktighet og snø.
 3. Beskyttende fôr: Et snowboardtrekk av høy kvalitet bør ha nok fôr til å beskytte brettet mot støt og slag under transport. Velg et deksel med tykt fôr på innsiden for å beskytte snowboardet mot eventuelle skader.
 4. Bærestropper og håndtak: Sørg for at snowboardtrekket har praktiske bærestropper og håndtak slik at du enkelt kan bære eller transportere det. Noen snowboardtrekk har justerbare skulderstropper, slik at du kan bære det på ryggen som en ryggsekk, noe som kan være praktisk på lange avstander.
 5. Hjul: Vurder å velge et snowboardtrekk med hjul for ekstra bekvemmelighet, spesielt hvis du må gå mye på flyplasser eller manøvrere trekket i ulendt terreng.
 6. Ekstra oppbevaringsrom: Sjekk om snowboardtrekket har ekstra oppbevaringslommer og -rom. Disse er nyttige for oppbevaring av snowboardtilbehør som hansker, briller, voks og andre personlige ting.

Snowboardhoes

snowboardhoes kopen

Hvorfor er det viktig å ha et snowboardtrekk?

Et snowboardtrekk er viktig av flere grunner:

 1. Beskyttelse: Et snowboardtrekk beskytter snowboardet mot skader under transport, for eksempel riper, bulker og brudd. Dette er spesielt viktig hvis du tar med deg snowboardet på reise, for eksempel med fly, tog eller bil.
 2. Sikkerhet: Når du oppbevarer snowboardet i et deksel, unngår du at skarpe kanter på snowboardet skader deg eller andre ved et uhell. Det gir også tryggere oppbevaring når du ikke bruker snowboardet hjemme.
 3. Praktisk: Et snowboardtrekk gjør det mye enklere å bære og transportere snowboardet. Det har håndtak og bærestropper som gjør det mer komfortabelt å løfte og bære, spesielt hvis du må reise langt.
 4. Beskyttelse mot vær og vind: Noen snowboardtrekk er vanntette eller vannavstøtende og beskytter snowboardet mot fuktighet og snø når du transporterer eller oppbevarer det utendørs.
 5. Lengre levetid: Ved å beskytte snowboardet ditt med et trekk forlenger du levetiden. Det betyr at du kan ha glede av snowboardet lenger og ikke trenger å investere så ofte i reparasjoner eller utskifting.

Kort sagt er et snowboardtrekk viktig for å holde snowboardet ditt trygt og i god stand, både under transport og oppbevaring. Det gir beskyttelse, bekvemmelighet og forlenger snowboardets levetid.

Bestill snowboardstøvler på nettet

Har du allerede sett et fint snowboardovertrekk i nettbutikken vår? Da kan du bestille det raskt og enkelt på nettet. Vi sender det gratis til deg. Vil du heller se posene i virkeligheten? Da kan du besøke snowboardbutikken vår. Butikken er lett tilgjengelig, og du kan parkere bilen gratis.