Det er kun venstre
På lager
Tilgjengelig online
Tilgjengelig i butikk
Tilgjengelig i butikk
Bestilt før kl. 15:00, sendt i dag
Gratis frakt
  • #1 På snowboards
  • Alle favorittmerkene dine under ett tak
  • Bestill før klokka 15:00 = sendt samme dag
  • Gratis frakt ved kjøp over € 99,95
Description

XION® Shorts Freeride-Evo er spesialdesignet for den allsidige idrettsutøveren. Denne freeride-shortsen-har avansert D3O®-beskyttelse for hofter og halebein, med ekstra beskyttelse for setet. Den superslanke designen kombinert med stretchmaterialer sikrer en behagelig passform samtidig som den gir beskyttelse på viktige områder.

En av de fremste egenskapene til Shorts Freeride-Evo er den integrerte D3O®-beskyttelsesteknologien. D3O® er et avansert materiale med støtdempende egenskaper. Under normale forhold er det mykt og fleksibelt, men ved støt stivner det umiddelbart for å absorbere energien og redusere støtet. Dette gir utmerket beskyttelse av hofter og haleben, noe som er viktig for idrettsutøvere som utsettes for krevende forhold.

Shortsens smarte design gir ikke bare beskyttelse, men også en supersmal passform. Stretchmaterialet gir fleksibilitet og bevegelsesfrihet, slik at du kan bevege deg komfortabelt uten at det går ut over ytelsen. Uansett om du driver med frikjøring, terrengsykling, snowboarding eller andre intense idretter, gir denne shortsen den rette balansen mellom beskyttelse og komfort.

I tillegg til hofte- og halebeinbeskyttelse er det lagt ekstra vekt på setebeskyttelse. Dette er avgjørende i frikjøring og andre idretter der du risikerer å falle. Shorts Freeride-Evo gir ekstra beskyttelse på strategiske steder, slik at du trygt kan utøve favorittaktivitetene dine.

Den slitesterke konstruksjonen til XION® Shorts Freeride-Evo sørger for at de tåler de tøffeste sportslige utfordringer. Enten du løper gjennom skogen, klatrer ned fra fjellet eller utøver andre ekstremsporter, gir denne shortsen pålitelig beskyttelse.

Velg XION® Shorts Freeride-Evo hvis du er ute etter beskyttelse og komfort av høy kvalitet i ett. Denne shortsen er designet med tanke på den seriøse idrettsutøveren og er et uunnværlig tillegg til utstyret ditt for eventyrsport.

Spesifikasjoner
SKU: XionpantW
Leveringstid: Bestilt før kl. 16:00, sendt i dag
Kjønn: Damer
Merkevare: XION
Sesong: 2023 - 2024
Anmeldelser
Kundeanmeldelser
Del dine tanker
Hvis du har brukt dette produktet, kan du dele dine tanker med andre kunder.
Skriv en anmeldelse
Loading...

You submitted your review for moderation.