YES Snowboards

yes snowboards

Yes kjøp snowboard

Yes Snowboards er et merke som er kjent for sine innovative snowboards av høy kvalitet. Merket ble grunnlagt i 1995 av den profesjonelle snowboardkjøreren Romain De Marchi, og siden den gang har Yes Snowboards utviklet seg til å bli et av de ledende snowboardmerkene.

Yes Snowboards for alle nivåer

Yes Snowboards tilbyr et bredt utvalg av snowboards for både nybegynnere og viderekomne. De har brett for alle typer terreng, fra puddersnø til preparerte bakker. I tillegg tilbyr Yes Snowboards også et bredt utvalg av bindinger, støvler og annet tilbehør som gjør snowboardopplevelsen enda bedre.

yes snowboard

Slitesterke Yes snowboards

Noe av det Yes Snowboards er kjent for, er deres fokus på bærekraft. De bruker miljøvennlige materialer som bambus og resirkulert plast i produksjonen av brettene sine, og har også et program for resirkulering og gjenbruk av gamle brett. Dette gjør Yes Snowboards til et merke som ikke bare tilbyr produkter av høy kvalitet, men som også tar hensyn til miljøet.

Yes Snowboards samarbeider også tett med profesjonelle snowboardkjørere for å utvikle og forbedre produktene sine. De har et team av toppkjørere, inkludert Romain De Marchi selv, som deltar aktivt i design og utvikling av nye brett. Dette sikrer at Yes Snowboards alltid er oppdatert på de nyeste trendene og utviklingen innen snowboardverdenen, og at de alltid kan tilby produkter som oppfyller de høyeste standardene.

yes snowboards

I samarbeid med sine profesjonelle teamkjørere har Yes Snowboards også utviklet noen unike teknologier, som for eksempel "Banana Tech"-camberprofilene, som sikrer at brettene er jevne og lette å kontrollere, og "Carbon Ops"-konstruksjonen, som sikrer at brettene er både stive og fleksible. Dette sikrer at Yes Snowboards kan tilby produkter som dekker behovene til både nybegynnere og viderekomne snowboardkjørere.

Yes Snowboards er et merke som er kjent for sine innovative og holdbare produkter, og som samarbeider tett med profesjonelle snowboardkjørere for å utvikle de beste brettene. Hvis du er ute etter et snowboard av topp kvalitet, er Yes Snowboards definitivt et merke du bør vurdere.

Yes Kjøp snowboard på nettet på Snowboards.no

Har du bestemt deg for et nytt Yes snowboard? Da er Snowboards.no stedet å være! I vår omfattende samling av snowboards finner du de beste modellene fra Yes. Vet du hvilken modell og lengde som passer for deg? Bestill det raskt og trygt på nettet. Vil du heller se Yes snowboardene i virkeligheten eller trenger du flere råd? Besøk snowboardbutikken vår. Butikken er lett tilgjengelig, og du kan parkere bilen gratis.